eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Régi, kedvelt funkció tér vissza a Facebookon

Tíz év után újra lehet majd üzengetni a Facebook alkalmazásban, miután a platform tulajdonosa visszaépíti a Messenger funkcióit a fő alkalmazásba.

A csevegés funkció a Facebook alkalmazás része volt, de a vállalat teljesen leválasztotta a fő applikációról, így született meg az önálló Messenger. A platformot tulajdonló Meta most mégis újra egyesíti a kettőt – írja a hvg.hu.

A The Verge szerint az egyesítés a TikTokkal való versengés egy újabb állomása lehet, ugyanis az a platform is magában foglalja a csevegés funkciót.

A döntés nem jelenti azt, hogy a Messenger alkalmazás megszűnne – az továbbra is elérhető lesz.

A Facebook ezzel a lépésével – amellett, hogy a konkurenciával is lépést kíván tartani – azt is el szeretné érni, hogy az emberek ne csak beszélgetésre használják a profiljukat egy külön alkalmazásban, hanem nyissák meg a Facebookot, ahol – a beszélgetés mellett – különböző tartalmakat fogyaszthatnak a hírfolyamban vagy más helyeken, nem is beszélve a még több hirdetésről és kiemelt bejegyzésről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×