eur:
393.13
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Analyst working with Business Analytics and Data Management System on computer to make report with KPI and metrics connected to database. Corporate strategy for finance, operations, sales, marketing
Nyitókép: NicoElNino/Getty Images

Hangváltás – bármilyen helyi rádiót képes "átvenni" a ChatGPT

A közösségi médiából és 250 ezer más hírforrásból szedi össze a mesterséges intelligencia, hogy mi fontos téma, de ez még mind semmi.

A Futuri nevű vállalat előállt az első, mesterségesintelligencia-alapú, lokális igényekre és trendekre szabott rádiós tartalomszolgáltatással; mintha a mesterséges intelligencia ülne a rádió stúdiójában – írja a Portfolio az Interesting Engineeringre hivatkozva.

A RadioGPT a GPT-3 nyelvi modellt egyesíti a Futuri AI-vezérelt tartalomkeresőjével, a TopicPulse-szal. A a hangtechnológia szintén mesterségesintelligencia-alapú.

Hogy mik a trendek és az igények, azt a RadioGPT a Facebookról, a Twitterről, az Instagramról és egyébként 250 ezer hír- és információszolgáltatótól szedi össze.

Egy-, két- vagy háromszemélyes adást is lehet választani, különböző beszédhangokat.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×