eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pexels.com

Itt vannak 2021 legnépszerűbb alkalmazásai

Minden idei listán a TikTok vezet.

A mobilalkalmazások piaca évre évre nő, amit a Sensor Tower legfrissebb számai is alátámasztanak. A felhasználók az idei év során több mint 133 milliárd dollárt költöttek alkalmazásokon belül, 19,7 százalékkal többet mint 2020-ban. Ebbe beletartoznak az előfizetések, az appokon belüli különféle digitális javak és fizetős appok is. A listák összeállításához az App Store és a Play Áruház adatait vették figyelembe – írja a 24.hu.

Az Apple App Store-t használók bátrabban nyitották ki a pénztárcájukat, mint a konkurens Google Play felhasználói: a digitális bolton keresztül 85,1 milliárd dollár folyt be, ami 17,7 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. Ugyan operációs rendszerek terén az Android dominál, a felhasználók kevesebb pénzt költenek a Play Áruházban, 2021-ben 47,9 milliárd dollárt.

A legtöbb bevételt hozó alkalmazások összesített listáját a TikTok vezeti a YouTube és a Piccoma előtt. A letöltések számában is rangsorelső a TikTok, ebben a Facebook és az Instagram követi.

A legtöbb bevétel 2021-ban – top 10

  1. TikTok
  2. YouTube
  3. Piccoma
  4. Tonder
  5. Disney+
  6. Google One
  7. Tencent Video
  8. iQIYI
  9. HBO Max
  10. Line Manga

A legtöbb letöltés 2021 – top 10

  1. TikTok
  2. Facebook
  3. Instagram
  4. WhatsApp
  5. Messenger
  6. Telegram
  7. Snapchat
  8. Zoom
  9. Capcut
  10. Spotify
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×