eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay

Aki a régi Facebook-külsőt akarja, most visszaszerezheti

Egy fejlesztőnek annyira nem tetszett az új külső, hogy visszaállította a régit, és ezt bárki megteheti.

A Facebook rövidesen minden felhasználójánál aktiválja az új kinézetet, a régi dizájn pedig eltűnik. Ezt elégelte meg egy Matt Kruse nevű fejlesztő, aki nemrég úgy döntött: elkészít egy programot, egy böngészőbővítményt, amellyel visszaszerezhető, és meg is tartható a jól ismert dizájn – írja a hvg.hu.

A bővítmény engedélyt kér a facebook.com weboldalon/szolgáltatásban való összes adat kezeléséhez, ahogy sok más program, cserébe tényleg a régi arculatot hozza vissza.A program nagy előnye, hogy a felhasználó feladata mindössze annyi, hogy telepíteni kell a bővítményt, a Facebook pedig azonnal visszaáll a régi, felül kék csíkos dizájnra.

A bővítményt ide kattintva lehet letölteni, illetve hozzáadni a böngészőhöz, és a Microsoft Edge-et, a Google Chrome-ot és a Mozilla Firefoxot is támogatja, és az egész teljesen ingyenes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×