eur:
404.49
usd:
373.99
bux:
74386.64
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Áder János a brazíliavárosi Víz Világfórumon

Áder János köztársasági elnök vasárnap Brazíliába utazik, ahol részt vesz a Víz Világfórumon Brazíliavárosban - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal szombaton az MTI-t.

A közlemény szerint az államfő a fórum megnyitóján, hétfőn ismerteti az ENSZ Vízügyi Elnöki Testület kétéves munkájának eredményét. Előadást tart A víz és katasztrófák című tematikus ülésen, illetve részt vesz a vízügyi finanszírozás kérdéseivel foglalkozó kerekasztal beszélgetésen.

A magyar köztársasági elnök brazíliai látogatásán találkozik Michel Temer brazil elnökkel és megbeszélést folytat Naruhito japán trónörökössel.

Címlapról ajánljuk
Parragh László: a magyar vállalkozások alapfilozófiája, hogy minél kevesebb külső beavatkozással hagyják őket élni

Parragh László: a magyar vállalkozások alapfilozófiája, hogy minél kevesebb külső beavatkozással hagyják őket élni

A versenyképes vállalkozásoknak olykor ki kell lépniük a komfortzónájukból ahhoz, hogy előnybe kerüljenek a piacon – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Parragh László. A Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamara elnöke beszélt a Demjén Sándor-program előnyeiről, a vállalkozások problémáiról és a versenyképesség fontosságáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
Esik az olajár, bizonytalanság a tőzsdéken

Esik az olajár, bizonytalanság a tőzsdéken

Gazdasági adatok szempontjából egy csendes napnak nézünk elébe, előre bejelentett, potenciálisan piacmozgató hírre nem számítunk ma. Többek között a dübörgő gyorsjelentési szezon befolyásolhatja a hangulatot ma a tőzsdéken, az amerikai piacnyitás előtt érkeznek például a nemrég botrányba keveredett McDonald's friss számai. Ami a tőzsdei mozgásokat illeti: Ázsiában jó hangulatban zajlott a kereskedés, Európában óvatos elmozdulások vannak egyelőre, miközben jelentősen beesett az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×