eur:
393.62
usd:
364.52
bux:
71863.47
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lucz Dóra a női kajak egyesek 200 méteres versenyének előfutamában a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Sea Forest Kajak-kenu Pályán  2021. augusztus 2-án. Lucz Dóra bejutott a középfutamba.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Lucz Dóra nem került dobogóra

Hatodik lett a magyar kajakozó 200 méteren az első tokiói döntőben.

A hátszeles versenyen Lucz Dóra végig a középmezőnyben haladt és hatodikként ért a célba.

A számot az új-zélandi Lisa Carrington nyerte nagy fölénnyel, így megvédte címét. Mögötte a spanyol Teresa Portela és a dán Emma Jörgensen végzett a második és harmadik helyen.

"Köszönöm mindenkinek a szurkolást. Nem mondom, hogy felhőtlenül boldog vagyok, mert lehetett volna jobb is, de próbáltam minél jobbat kihozni a körülményekből, és küzdeni az utolsó centiméterig" - mondta a magyar kajakozó, akiben marad egy kis hiányérzet, és idő kell, amíg feldolgozza a történteket, de büszke arra, hogy olimpián képviselhette a magyar színeket.

A B döntőben Kárász Anna a hetedik helyen ért célba, összesítésben 16. lett.

Az Adolf Balázs, Fejes Dániel duó harmadik helyen végzett a B döntőben, így 11. lett kenu kettes 1000 méteren a tokiói olimpián. A számot a kubai páros nyerte.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×