eur:
393.62
usd:
364.52
bux:
71863.47
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Szőke Alex Gergő (pirosban) és a bolgár Kiril Milov a kötöttfogásúak nyolcaddöntőjében, a 97 kilogrammos súlycsoportban a birkózók európai olimpiai kvalifikációs versenyén a budapesti BOK Sportcsarnokban 2021. március 20-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

A birkózó Szőke Alex a legjobb nyolc között

Szőke Alex a cseh Artur Omarov ellen kezdte meg olimpiai szereplését a kötöttfogású birkózók 97 kg-os súlycsoportjában.

Az első percekben Szőke birkózott aktívabban, egy technikai pontot kapott is érte. Omarov hasra kényszerült, szabálytalanul védekezett, megintése miatt két pontot kapott a magyar versenyző, 3-0 neki.

Eltelt az első menet, magyar előnnyel.

Egy pontot kapott a második elején a cseh, 3-1, majd épolták Szőke Alexet, miután kicsit felszakadt az arcán a bőr. A bíró leküldte a magyart parterhelyzetbe, de Szőke kivédekezte.

Az utolsó egy percben gyűrték egymást, de akciót egyikük sem tudott csinálni. Leperegtek a másodpercek, 3-1-es győzelemmel Szőke Alex bejutott a legjobb nyolc közé.

Következő ellenfele a súlycsoport legjobbja, a kétszeres világbajnok és kétszeres Európa-bajnok orosz Musza Jevjolev lesz.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×