eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Szikora Melinda kapus, a magyar női kézilabda-válogatott edzésén a Shinagawa gimnázium csarnokában Tokióban 2021. július 21-én. A világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia július 23-án kezdődik.
Nyitókép: Szikora Melinda kapus, a magyar női kézilabda-válogatott edzésén Tokióban 2021. július 21-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Újabb sérülés miatti kiállás a magyar női kézilabda-válogatottnál

Kapuscsere a magyar női kézilabda-válogatottnál, Janurik Kinga nem játszhat.

Janurik Kinga helyére Szikora Melinda került be a magyar női kézilabda-válogatott keretébe a tokiói olimpián.

Az ötkarikás játékok honlapja szerint a Ferencváros kapusát kisebb térdsérülés miatt kellett lecserélni.

A magyar együttes a csoportkörben a francia, a dél-amerikai kontinensbajnok brazil, majd a címvédő orosz válogatottól is kikapott. A Siófokról idén nyáron a német Bietigheim csapatához igazolt Szikora szombaton a világbajnoki ezüstérmes spanyolok ellen mutatkozhat be az olimpián.

A magyar válogatott keretében ez a második csere a japán fővárosban: az első csoportmeccs után az irányító Kovacsics Anikót a beálló Helembai Fanny váltotta.

A magyar szövetség pénteki sajtóközleménye szerint Kovacsics után Szucsánszki Zita válla is megsérült, így ők már nem tudnak a csapat rendelkezésére állni a továbbiakban, vagyis irányítóposzton csak Vámos Petra bevethető.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×