eur:
393.5
usd:
356.55
bux:
71633.47
2024. augusztus 14. szerda Marcell
A szerb Novak Djokovic az argentin Francisco Gerundolo elleni játszma közben a francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének negyedik fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2024. június 3-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Így ünnepelték meg a szerbek az olimpiai szereplésüket

Belgrád is örömünnepet ült.

Novak Djokovics Instagram-posztjában mutatta meg a szerb olimpiai csapat ünneplését Belgrád főterén. Óriási tömeg fogadta őket, és igazi népünnepély kerekedett a sportolók köszöntéséből - írja az Index.
A szerb klasszis teniszező először nyert olimpiai aranyérmet, rajta kívül a pólósok ismét megvédték címüket, és így immár zsinórban harmadszor szereztek aranyérmet. Mellettük kiemelkedik a férfi kosárlabdában elért bronzérmük, míg összesen öt éremmel zárták a párizsi játékokat a szerbek: három arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Novak Djokovic (@djokernole) által megosztott bejegyzés

Belgrádban görögtüzek gyúltak, elhangzott a szerb himnusz, de a legnagyobb ováció Novak Djokovics erkélyen való megjelenésekor hangzott el, amikor bemutatta aranyérmét az ünneplő tömegnek. A népünnepély óriási fiesztába torkollott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.14. szerda, 18:00
Szécsényi Gábor
Az Autó című autós magazin főszerkesztője
Tombol a háború Oroszország kapujában, Belgorodban is vészhelyzetet hirdettek - Híreink az ukrán frontról szerdán

Tombol a háború Oroszország kapujában, Belgorodban is vészhelyzetet hirdettek - Híreink az ukrán frontról szerdán

Egy kicsit megint lelassult az ukrán hadsereg kurszki támadásának dinamikája, de keleti irányba, Giri felé, illetve északra, Lgov felé, továbbra is nyomulnak az ukrán csapatok. Közben a szomszédos Belgorod megyében vészhelyzetet hirdetett a terület kormányzója az Ukrajna területéről érkező támadások miatt. Nincs jele annak, hogy Oroszország megtámadása egyelőre célravezető lett volna: a Donbaszban folytatódik Toreck bekerítése, Pokrovszkhoz pedig egyre közelebb kerülnek az orosz rohamcsapatok. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború szerdai eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×