eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs
Siklósi Gergely a cseh Jakub Jurka elleni asszójában a legjobb 16 közé jutásért a férfi párbajtőr egyéni versenyében a 2024-es párizsi nyári olimpián a Grand Palais kiállítócsarnokban 2024. július 28-án. Siklósi Gergely a nyolcaddöntőbe jutott.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Siklósi Gergely: Nem szoktam, de az elmúlt napokban izgultam

Az olimpiai ezüstérmes párbajtőröző szerint erős ellenféllel találkozik a következik körben Párizsban.

Siklósi Gergely magabiztos, 15-5-ös győzelemmel kezdte a párizsi olimpiát.

„Nem szoktam, de az elmúlt napokban izgultam, nem jól aludtam. Azt vártam, hogy elkezdődjön a verseny, most hogy elkezdődött, már lenyugodtam” – mondta a tokiói játékok ezüstérmese, aki szerint az első asszó mindig kritikus, örül, hogy így sikerült.

A legyőzött cseh Jakub Jurkáról azt mondta, hogy bár a végeredmény nem ezt mutatja, de kellemetlen, erős ellenfél, két napig videózta minden mozdulatát.

A legjobb 16 között a belga Neisser Loyola következik. Róla azt mondta, hogy egyszer találkoztak Grand Prix-döntőben, akkor sikerült legyőznie, bár riválisa fáradta volt. „Ügyes, atletikus ellenfél, fel van adva lecke” – tette hozzá.

A Loyola elleni asszó 15.30-kor kezdődik a tervek szerint, bár a programban némi csúszás van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Heves harcok dúlnak Ukrajnában, az oroszok elfoglaltak egy újabb települést – Háborús híreink vasárnap

Heves harcok dúlnak Ukrajnában, az oroszok elfoglaltak egy újabb települést – Háborús híreink vasárnap

Az orosz védelmi minisztérium szombaton bejelentette, hogy erői sikeresen elfoglalták Lozuvatske települést az ukrajnai Donyeck megyében, Pokrovszk városától nem messze. Ez a térség az elmúlt hónapok leghevesebb frontcsatáinak helyszíne. Mindeközben az ukránok sem tétlenkedtek, Alekszej Szmirnov megbízott regionális kormányzó közlése szerint egy Ukrajna által indított dróntámadás következtében három orosz olajtartály gyulladt ki.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×