eur:
393.29
usd:
362.78
bux:
73164.07
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Az olasz Jannik Sinner az öltözőbe indul, miután kikapott az orosz Danyiil Medvegyevtől a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének negyeddöntőjében Londonban 2024. július 9-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

A világelsőtől már nem kell tartania Marozsánéknak

Mandulagyulladás miatt nem indul a pénteken kezdődő párizsi olimpián a férfi tenisz világranglistát vezető olasz Jannik Sinner.

„Egy hétnyi remek edzés után elkezdtem magam egyre rosszabbul érezni, így néhány napot pihentem. Aztán elmentem az orvoshoz, és a betegség megállapításával egyidejűleg közölte, nem javasolja, hogy játsszak” – írta közösségi oldalán Sinner.

A 22 éves játékos idén megnyerte az Australian Opent és elődöntős volt a Roland Garroson – ahol most az ötkarikás viadalt rendezik –, míg Wimbledonban a negyeddöntőig jutott.

Az olimpiai tenisztorna sorsolása csütörtökön 11 órakor lesz, Fucsovics Márton és Marozsán Fábián egyesben, valamint egymás oldalán párosban is indul.

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvényt Debrecenben tartják, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×