eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Moszkva, 2018. június 9.A 2018-as labdarúgó-világbajnokság zászlója a moszkvai Kremlnél június 9-én. A június 14. és július 15. között tartandó vb mérkőzéseit 11 orosz város - Moszkva, Szentpétervár, Szocsi, Kazany, Szaranszk, Kalinyingrád, Volgográd, Rosztov-Don, Nyizsnyij Novgorod, Jekatyerinburg és Szamara - 12 stadionjában rendezik. (MTI/EPA/Makszim Sipenkov)
Nyitókép: Makszim Sipenkov

Egy magyar cég nagyot keresett a foci-vb-n

A labdarúgó-világbajnokság alatt több mint 84 millió fogadást regisztrált rendszerében a Szerencsejáték Zrt., a francia–horvát döntő 1,5 milliárd forintos nyereményt hozott a játékosoknak.

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság alatt a magyar válogatott részvétele nélkül is szárnyalt a sportfogadás hazánkban, a Szerencsejáték Zrt. arról tájékoztatta a Világgazdaságot, hogy a hagyományos Tippmixen és az internetes TippmixPrón együttesen több mint 84 millió egységnyi fogadás érkezett.

A legnagyobb érdeklődést kiváltó esemény a beérkezett tétek alapján a döntő, a Franciaország–Horvátország-találkozó volt: 1,3 millió fogadást kötöttek a Tippmixen és a TippmixPrón, a fogadók ezzel az egy meccsel 1,5 milliárd forint nyereményt könyvelhettek el. A tippek 50 százaléka a franciák győzelmére, 19 százaléka döntetlenre, a fennmaradó 31 százalék pedig a horvát sikerre érkezett.

A világbajnokság első hetében 30 százalékkal emelkedett a sportfogadásra beérkező tétek összege, az első teljes héten további 25 százalékkal nőttek a tétek. A mérkőzések számának csökkenésével az egy eseményre beérkező tétek összege emelkedett.

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×