eur:
393.47
usd:
364.32
bux:
71924.57
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kemény Dénes elárulta a nagy titkot

Kemény Dénes elárulta a nagy titkot

A kottán kívüli megoldások miatt tudta legyőzni Görögországot a férfi vízilabda-válogatott, és akkor lehet a csapat világbajnok, ha nem vb-döntőt akar nyerni, hanem egy pólómeccset - írta blogjában Kemény Dénes, a hazai szövetség elnöke, korábbi sikerkapitány.

Az Origón vezetett blogjának legfrissebb bejegyzésében arról ír Kemény Dénes, hogy mindenki tudta, hogy a görögök ellen nehéz lesz, nincs csapat a világon, akinek feküdne a stílusuk, de mi azt a stílust választottuk, ami nekik nem feküdt.

"Csupa olyan

hihetetlen, kottán kívüli megoldást

láthattunk a magyar játékosoktól, melyek nem csak az eredményjelzőn, hanem a görög lelkekben is megjelentek. Ez döntött! Mi más okozhatta a pontos, kiszámított görög játék második félidőbeli betlijét. Ennyi? Igen, ennyi!" - írja a háromszoros olimpiai bajnok edző, és hozzátette, jó jel, hogy a csapat leküzdötte a szurkolók tömegbénító hatását,

Nagy Viktor pedig "felszívta magát, bedeszkázta a kaput,

és olyan erőt sugárzott, hogy ezt követően mindenki jobban játszott".

"Ha szombaton nem vb döntőt akarunk nyerni, hanem egy pólómeccset, ahol jobban fogunk játszani mint az ellenfél, na, akkor vb-t nyerünk.

Az a fontos, hogy ne sóvárogjunk az álmainkért, hanem pólózzunk jól. Az ezüst már megvan, azért már játszani sem kell, tehát tépjük ki a horvátok kezéből az aranyat!" - fogalmazott Kemény Dénes

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Nincs megállás, folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Nincs megállás, folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Felemás hangulatban telt a kereskedés csütörtök reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában folytatódik az emelkedés a tőzsdéken, míg Amerikában a függetlenség napja miatt ma nem lesz kereskedés. Gazdasági események szempontjából a brit parlamenti választások okozhatnak elmozdulásokat, illetve érkezik az EKB jegyzőkönyve is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×