eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Faragó Tamás: most mondjuk azt, szép volt, csajok!

Faragó Tamás: most mondjuk azt, szép volt, csajok!

Lelkileg volt hatalmas tétje a hollandok ellen 10-8-ra megnyert világbajnoki csoportmérkőzésnek Faragó Tamás, az InfoRádió állandó vízilabda-szakértője szerint. A női válogatott megmutatta a két pólókultúra közötti különbséget.

"Az volt a legfontosabb, amit a közönség kiabált: Szép volt, csajok!" - mondta Faragó Tamás, az InfoRádió szakértője nem sokkal a hollandok ellen 10-8-ra megnyert csoportmérkőzés után. Az olimpiai és világbajnok pólós szerint nemcsak fizikailag, hanem sokkal inkább lelkileg volt hatalmas tétje ennek a mérkőzésnek, mert ha kikapunk, akkor az oroszokkal kellett volna játszani a legjobb nyolc közé kerülését.

"Mindenki átérezte ennek a súlyát. Nagyon egységesek voltunk, sok jó teljesítmény volt, és ráadásul látványos, szép vízilabdát is láttunk" - vélekedett Faragó Tamás. Nehezebben indult a meccs, de szerinte azért, mert a lányokban nagy volt a feszültség. Bejött, amit a meccs előtt azt várt:

a két ország vízilabdakultúrája közötti különbség dominált.

"Nemcsak a férfiak, hanem a csajok is megtanultak vízilabdázni, taktikailag is jobbak voltunk, Gangl Edina nagyon jól védett. Mindenki megtette azt, amit várni lehetett tőle" - mondta a szakértő, és hozzátette, ezért jó a csapat, mert amikor a sztárok nem tudnak megnyilvánulni, vagy nem látványosan, akkor

azok tettek váratlanul többet, akikre nem számítottunk.

"Ez jelenti a csapat erejét, és ez mutatja egy vízilabdakultúra erejét" - mondta Faragó Tamás, és úgy látja, majd hétfőn,

a negyeddöntőben kezdődik igazán a világbajnokság.

"Az a legnehezebb mérkőzés, mert lehetsz még első meg nyolcadik is. Az egy másik kérdés, hogy ennek a súlyát a lányok hogyan fogják elviselni. Most egyelőre örüljünk, tapsoljunk, és valóban mondjuk azt, hogy szép volt, csajok, és örülünk, hogy ezt az élményt adtátok nekünk" - mondta a pólólegenda.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×