eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Faragó Tamás: az olaszok megvezették a játékvezetőket

Faragó Tamás: az olaszok megvezették a játékvezetőket

Az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás, az InfoRádió állandó sportági szakértője szerint kemény és küzdelmes csatában ért el 9-9-es döntetlent a magyar férfi vízilabda-válogatott az olaszok ellen a budapesti vizes vb második fordulójában.

"Látványos, férfias mérkőzés volt, a bírókat nem értettük, a nézők kiabáltak, jó hangulat volt. Egy ilyen mérkőzésen, amikor minden pillanat számít, helytálltunk. Az olasz csapat jó játékosokból áll, jó edzőjük van, jó taktikával játszanak, de

ezen a mérkőzésen a vízilabda hiányosságait is észrevehettük.

Mindkét csapat kiállításra játszott, nem gólra" - mondta Faragó Tamás olimpiai és világbajnok vízilabdázó a 9-9-es meccs után.

Az InfoRádió állandó szakértője nem lepődött meg az ellenfél stílusán.

"Az olaszok ellen nem könnyű játszani,

élnek a Grande Opera lehetőségével, szeretnek szerepelni, nemcsak a labdával, hanem teátrálisan is. Megvezették a bírókat,

és főleg Hárai kiállítása jelentős nehézséget okozott a magyar csapatnak" - vélekedett a lefújás után Faragó Tamás, de úgy látta, mindenki megtett mindent, de kiemelkedő teljesítmény nem volt. Az elején a kapusok gyengébbnek tűntek, aztán az olaszok cseréltek, Nagy Viktor pedig feljavult, onnantól még inkább kiegyensúlyozott, nehéz, brusztos mérkőzés lett belőle.

A szakember szerint még mindig bízhatunk a csoportelsőségben, amely azt jelentené, hogy egy mérkőzés megspórolva, egyből a legjobb nyolc közé jutna a válogatott.

"A csoportelsőségben bízunk, de egy nagy világverseny úgyis a negyeddöntőben kezdődik,

ez most csak a rávezetés"

- mondta Faragó Tamás.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×