eur:
392.74
usd:
363.39
bux:
72240.57
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Gyárfás Tamás megszólalt a botrányról

Gyárfás Tamás, a Nemzetközi Úszó Szövetség alelnöke szerint csak pletyka, hogy a magyar olimpiai bajnok úszólegendák nem lesznek megbecsült vendégei a vizes vb-nek. Erről a DIGI Sport híradójának beszélt.

Gyárfás Tamás, a Nemzetközi Úszó Szövetség alelnöke elmondta:

"Nemhogy meghívót kapnak, hanem VIP-akkreditáltak, én intéztem személyesen, és mindannyian díjat adnak át. Egérke (Egerszegi Krisztina - a szerk.) az 1500 méteres női gyorsúszás, Darnyi Tamás a 400 méteres vegyesúszás, Hargitay Andrást most nem tudom fejből, de le van írva nekem, hogy mely számban lesz díjátadó. De nemhogy ők, hanem mások, Rózsa Norbert is díjat fog átadni. Ezek a klasszisok a mi szívünk csücskei, tehát a feltételezés is abszurd" - nyilatkozta a Sport 24-nek a Magyar Úszó Szövetség volt elnöke.

Hozzátette, akkor lenne elégedett, ha az utolsó, Budapestről távozó ember mosolyogva integet majd, miután felszállt a gépre.

Azt is megtudtuk, hogy miért nem készül el a megnyitóra az ugrótorony. "Július 25-én kell először edzeni az óriás-toronyugró toronyban, és ezt szándékosan a végére hagytuk, azért, hogy az iskolaév alatt, azaz június 15-e előtt ne kelljen lezárnunk a rakpart forgalmát, mert akkor azok, akik most hamisan azt írják, hogy nem készül el a torony, akkor azok azt írták volna, hogy mi a csudáért nem fejezték be később, és várták meg az iskolaév végét?" - magyarázta Fürjes Balázs kiemelt kormányzati beruházásokért felelős biztos.

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Egekbe szöktek a szolgáltatásárak itthon – De miért vagyunk rekorderek?

Egekbe szöktek a szolgáltatásárak itthon – De miért vagyunk rekorderek?

Ha a szolgáltatások nem drágulnának olyan ütemben, ahogy azt teszik 2024-ben, már valószínűleg teljesült volna a Magyar Nemzeti Bank (MNB) inflációs célja. A szolgáltatásinfláció Magyarországon volt a legmagasabb uniós összevetésben májusban. De vajon tényleg a bankok és a telekommunikációs cégek visszamenőleges áremelései tehetnek minderről?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×