eur:
392.08
usd:
360.22
bux:
72294.66
2024. július 16. kedd Valter
A hamburgi Volkspark Stadion a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében játszott Portugália - Franciaország mérkőzés előtt 2024. július 5-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összeállt az foci-Eb álomcsapata – mutatjuk

Az aranyérmes spanyol válogatottból hat játékos került be a vasárnap befejeződött németországi labdarúgó Európa-bajnokság álomcsapatába.

A torna legjobbja, Rodri és a legjobb fiatalnak választott Lamine Yamal mellett Marc Cucurella, Daniel Olmo, Fabian Ruiz és Nico Williams képviseli az Európa-bajnok válogatottat.

Rajtuk kívül két francia, illetve egy-egy svájci, angol és német futballista szerepel az európai szövetség által 4-3-3-as rendszerben összerakott álomcsapatában, közülük az ezüstérmes Kyle Walker a három évvel ezelőtti tornán is a legjobbak között volt.

Az álomcsapat:

Mike Maignan (francia) - Kyle Walker (angol), Manuel Akanji (svájci), William Saliba (francia), Marc Cucurella (spanyol) - Rodri (spanyol), Daniel Olmo (spanyol), Fabian Ruiz (spanyol) - Lamine Yamal (spanyol), Jamal Musiala (német), Nico Williams (spanyol)

Címlapról ajánljuk
Magyarics Tamás: J. D. Vance alelnökjelöltsége több szempontból is ideális a republikánusoknak

Magyarics Tamás: J. D. Vance alelnökjelöltsége több szempontból is ideális a republikánusoknak

A 39 éves ohioi szenátor James David Vance lesz a republikánus Donald Trump alelnökjelöltje az Egyesült Államok novemberi elnökválasztásán. Magyarics Tamás Amerika-szakértő szerint ő hozhatja az egyik billegő államot, Ohiót, megszólíthatja a kiábrándult fiatalokat és az amerikai alsó-középosztályt is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.17. szerda, 18:00
Navracsics Tibor
közigazgatási és területfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×