eur:
394.19
usd:
355.63
bux:
0
2024. augusztus 19. hétfő Huba
A portugál Renato Sanches (j) és a német Thomas Müller a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Portugália-Németország mérkőzésen Münchenben 2021. június 19-én.
Nyitókép: MTI/AP/Getty pool/Matthias Hangst

Thomas Müller bejelentést tett

Lezárta válogatottbeli pályafutását a világbajnok Thomas Müller, a vasárnap véget ért labdarúgó Európa-bajnokságon negyeddöntőig jutott házigazda német csapat játékosa.

"Közel 14 év és 131 válogatott mérkőzés után úgy határoztam: lezárom pályafutásomat a német nemzeti csapatban" - jelentette be a közösségi médiában közzétett videóban a Bayern München támadója. Müller megköszönte a szurkolóknak és valamennyi válogatottbeli csapattársának az elmúlt éveket.

A Nationalelf a magyar válogatottat is felvonultató A csoport első helyezettjeként jutott a kieséses szakaszba - Marco Rossi szövetségi kapitány együttesét 2-0-ra múlta felül -, ahol ugyancsak 2-0-ra nyert Dánia nemzeti csapata ellen. A nyolc között a végső győztes spanyolok ellen lépett pályára Julian Nagelsmann alakulata, és 1-1-es rendes játékidőt követően 2-1-re kapott ki.

A 34 éves Müller 2010-ben mutatkozott be a német válogatottban, amellyel 2014-ben világbajnok, négy évvel korábban vb-bronzérmes volt. A 2010-es dél-afrikai tornán öt találatával - három gólpasszának köszönhetően - aranycipős lett. 131 mérkőzésen 45-ször volt eredményes, a kontinensbajnokságon kétszer lépett csereként pályára: a skótok elleni csoportmérkőzésen és a spanyolokkal szembeni negyeddöntőben, utóbbi lett pályafutása utolsó találkozója nemzeti színekben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
Fordulat a forint árfolyamában

Fordulat a forint árfolyamában

Alapvetően jó a hangulat a világ tőkepiacain, ebben a hangulatban pedig a nap nagy részében erősödött a forint a vezető devizákkal szemben. A 393-as szintet viszont nem tudta átvinni a magyar fizetőeszköz: délután romlani kezdett a hazai deviza ereje. Ami viszont nagyon érdekes: a dollár rég nem látott szintekre gyengült.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 19. 19:52
×
×
×
×