eur:
395.04
usd:
368.73
bux:
72094.79
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Callum Styles (b2) és a skót Billy Gilmour (b) a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Különleges grafikonon a skót–magyar története

A vízfogyasztási szokásainkból is kiolvasható a skót–magyar izgalmas, a félidei szünettel együtt mintegy két órának a története – írja közösségi oldalán a Fővárosi Vízművek.

A szolgáltató által publikált, alább látható grafikonon a szolgáltatási terület vasárnap délutáni-esti vízfogyasztása látható. A meccs 21.00 órakor kezdődött, a két csapat 21.47 körül ment félidőre, és végül 23.00 óra körül fújta le a bíró.

A görbén jól látható, hogy a kezdő sípszó után a vízhasználat csökken, a 15 perces szünetben hirtelen megugrik, majd az is, hogy a mindent eldöntő második félidőről igyekeztünk a vízhasználatunkat elhalasztani a meccs lefújása utánra – olvasható a Fővárosi Vízművek Facebook-oldalán.

Ahogyan a legtöbben biztosan tudják, Csoboth Kevin 101. percben lőtt góljával a magyar válogatott megszerezte a meccsért járó 3 pontot. A szolgáltató végül reményét fejezte ki, hogy hamarosan a legjobb 16 között is láthatjuk a csapatot játszani – „és akkor jövünk az új grafikonnal” – írták.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammer típusú okosbombával támadták az ukrán légierő tagjai az oroszországi Belgorod megyét. Egy orosz katonai toborzóvideóban Herszon és Zaporizzsja elfoglalását ígérték. Orbán Viktor magyar miniszterelnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel találkozott. Csasziv Jar heves ostrom alatt áll, termobárikus fegyverekkel lövik a várost. Délutánra az orosz hadsereg elfoglalta a donyecki Razdolivkát. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×