eur:
395
usd:
368.61
bux:
72094.79
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Szoboszlai Dominik a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Friss információk Szoboszlai Dominik állapotáról – nagy munkában az orvosok

Ha a magyar válogatott továbbjut csoportjából, a csapatkapitány is minden bizonnyal pályára léphet a nyolcaddöntőben.

Arról már a skótok elleni mérkőzés előtt tudni lehetett, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya két edzést kihagyott, csak regenerációs munkát végzett, de Szoboszlai Dominik pályára is lépett Skócia ellen, sőt a 100. percben aztán ő indította azt a támadást, amelynek végén Csoboth Kevin megszerezte a győztes gólt.

Marco Rossi a mérkőzés után elismerte, hogy Szoboszlai nem százszázalékosan fitt, de játszani akart, és nélküle nincs magyar válogatott. Ezt követően maga a Liverpool klasszisa is elismerte, hogy nincs teljesen rendben: „Voltam már jobb állapotban, fáj még mindig a lábam."

Hétfőre és keddre a játékosok szabadnapot kaptak a szakmai stábtól, a sportal.hu érdeklődésére Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke közölte, hogy a csapatkapitányt a szabhadnapon is folyamatosan kezelik.

„Az egészségügyi stáb is azon dolgozik, hogy továbbjutás esetén a következő meccsen a lehető legjobb állapotban legyen Dominik” – mondta.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammer típusú okosbombával támadták az ukrán légierő tagjai az oroszországi Belgorod megyét. Egy orosz katonai toborzóvideóban Herszon és Zaporizzsja elfoglalását ígérték. Orbán Viktor magyar miniszterelnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel találkozott. Csasziv Jar heves ostrom alatt áll, termobárikus fegyverekkel lövik a várost. Délutánra az orosz hadsereg elfoglalta a donyecki Razdolivkát. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×