eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör
Csoboth Kevin kapura lő a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Csoboth Kevin gólja Eb-rekord - videó, képek

Számok, érdekességek a stuttgarti magyar győzelem után.

Csoboth Kevin 99.32-nél lőtte a gólt, ez rekord az Eb-k történetében, az úgynevezett rendes játékidőben ennél később nem született gól.

A magyar válogatott mindössze harmadszor nyert Eb-mérkőzést, 1964-ben a dánokat, 2016-ban az osztrákokat verte korábban.

Brit csapat ellen, világ- vagy Európa-bajnokságon 1962 óta először nyert a magyar válogatott, Chilében, Albert Flórián remeklésével, az angolokat vertük.

Sallai Roland a második magyar játékos, akit az UEFA Eb-meccs legjobbjának választott. Korábban Kleinheisler Lászlót az osztrákok (2016) és a franciák (2021) ellen ítélték a legjobbnak.

Marco Rossi eddig húsz játékost vetett be a tornán, a két cserekapus és a sérült Négo és Balogh Botond mellett Horváth Krisztofer és Kata Mihály nem játszott még.

Címlapról ajánljuk

Az orosz elnök ésszerű kompromisszumról beszélt

Oroszország kész észszerű kompromisszumokra az ukrajnai rendezés érdekében, de érdemi tárgyalások nem folynak - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök pénteken a Rosszija 1 televíziós csatornának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
Gazdasági semlegesség helyett a gazdasági senkiföldjére kerülhet Magyarország Trump visszatérésével

Gazdasági semlegesség helyett a gazdasági senkiföldjére kerülhet Magyarország Trump visszatérésével

A 2024-es amerikai elnökválasztás sorsdöntő pillanatnak ígérkezik az Európai Unió és a közép- és kelet-európai (KKE) régió számára. Donald Trump esetleges visszatérése a Fehér Házba aggodalmakat és vitákat váltott ki az Európára gyakorolt gazdasági következményekről. Több elemzés is azt mutatja, hogy egyértelműen káros lenne a republikánus jelölt megválasztása, és az egyik legnagyobb vesztes Magyarország lehet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 26. 05:55
×
×
×
×