eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Csoboth Kevin kapura lő a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Csoboth Kevin gólja Eb-rekord - videó, képek

Számok, érdekességek a stuttgarti magyar győzelem után.

Csoboth Kevin 99.32-nél lőtte a gólt, ez rekord az Eb-k történetében, az úgynevezett rendes játékidőben ennél később nem született gól.

A magyar válogatott mindössze harmadszor nyert Eb-mérkőzést, 1964-ben a dánokat, 2016-ban az osztrákokat verte korábban.

Brit csapat ellen, világ- vagy Európa-bajnokságon 1962 óta először nyert a magyar válogatott, Chilében, Albert Flórián remeklésével, az angolokat vertük.

Sallai Roland a második magyar játékos, akit az UEFA Eb-meccs legjobbjának választott. Korábban Kleinheisler Lászlót az osztrákok (2016) és a franciák (2021) ellen ítélték a legjobbnak.

Marco Rossi eddig húsz játékost vetett be a tornán, a két cserekapus és a sérült Négo és Balogh Botond mellett Horváth Krisztofer és Kata Mihály nem játszott még.

Címlapról ajánljuk
Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×