eur:
396.95
usd:
371.68
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
A török Kenan Yildiz (j) kapura lő a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Törökország-Georgia mérkőzésen a dortmundi Westfalen Stadionban 2024. június 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Georgi Licovszki

Grúzia mindent megpróbált, de ez most kevésnek bizonyult

A török válogatott 3-1-re legyőzte az újonc Grúzia csapatát a németországi Európa-bajnokság csoportkörének keddi játéknapján, az F csoport nyitányán.

A mérkőzés első félidejében lüktető volt a játék, a gólváltás mellett mindkét együttes előtt több nagy helyzet is adódott: a török kapusnak ziccert kellett védenie, míg csapattársai elöl egy kapufát és egy lesgólt is elértek.

A fordulás után is jobbára a törököknél volt a labda, ők diktálták a mérkőzést magas tempóját, és amikor tovább fokozták a nyomást, Güler révén újabb bombagóllal ismét előnybe kerültek. A georgiaiak kontráiban is benne volt a gólveszély, egy ilyen végén Kocsorasvili a felső lécet találta telibe, majd a hajrában többször is egyenlíthetett volna a torna egyetlen újonca, ám játékosai minden lehetőséget elpuskáztak, a törökök pedig az utolsó másodpercekben üres kapus góllal büntették meg őket.

Címlapról ajánljuk
A magyar menekültpolitika mintaként szolgál Ausztria számára a legesélyesebb kancellárjelölt szerint

A magyar menekültpolitika mintaként szolgál Ausztria számára a legesélyesebb kancellárjelölt szerint

Követendő példaként, mintaként említette Magyarország menekültpolitikáját Ausztria számára az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, Herbert Kickl. A radikális jobboldali párt három hónappal az osztrák parlamenti választások előtt jelentős fölénnyel vezeti pártok népszerűségi listáját.
VIDEÓ
Nagy esés után kapaszkodtak a tőzsdék

Nagy esés után kapaszkodtak a tőzsdék

Az ázsiai piacokon felemás hangulatban telt szerda reggel a kereskedés, ezt követően Európában a tegnapi esést követően már pluszban nyitottak a tőzsdék, a déli órákra azonban elfogyott a lendület és lefordultak a vezető részvényindexek, Amerikában azonban szerény emelkedést láttunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×