eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
BUDAPEST, HUNGARY - JUNE 15: Marco Rossi, Head Coach of Hungary reacts during the UEFA Euro 2020 Championship Group F match between Hungary and Portugal at Puskas Arena on June 15, 2021 in Budapest, Hungary. (Photo by Alex Livesey - UEFA/UEFA via Getty Images)
Nyitókép: Alex Livesey - UEFA/UEFA / Getty Images

Két topligás csapat és egy válogatott hívta Marco Rossit

De ő marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.

A calciomercato.com-nak adott interjújából idéz a hvg.hu. Rossi elmondása szerint büszke a csapatra, szerinte jól szerepeltek, és amikor előnybe kerültek Németországgal szemben, úgy érezte, továbbjuthatnak, de a meccs előtt nem gondolt erre.

A portál arról is kérdezte a szövetségi kapitányt, tartotta-e a kapcsolatot a torna alatt olasz kollégájával, egykori csapattársával, Roberto Mancinivel. Rossi erről azt mondta: még az Eb kezdete előtt kapott tőle egy üzenetet, melyben sok sikert kívánt neki.

A beszélgetésben szóba került, hogy Rossit egy válogatott és két topligás csapat is megkereste, azt ugyanakkor nem közölte, kikről van szó. Megosztotta viszont, hogy esze ágában sincs távozni, ebben pedig a nemzeti csapattól kapott ajánlat is közrejátszott. Szeretné a csapatot kivezetni a jövő évi, katari világbajnokságra.

Rossi a csapat legtehetségesebb játékosának nevezte a távol maradó Szoboszlai Dominikot. Mellette Kalmár Zsoltra sem számíthattak, de akik lehetőséget kaptak, azok szerinte mind keményen dolgoztak.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×