eur:
396.17
usd:
354.43
bux:
74905.79
2024. szeptember 26. csütörtök Jusztina, Pál
MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 18: Erling Haaland of Manchester City heads the ball under pressure from  during the UEFA Champions League 2024/25 League Phase MD1 match between Manchester City and FC Internazionale Milano at City of Manchester Stadium on September 18, 2024 in Manchester, England. (Photo by Carl Recine/Getty Images)
Nyitókép: Carl Recine/Getty Images

A City nem bírt az Interrel, a PSG borzalmas kapushibának koszönhetően nyert

A BL első számú esélyesének tartott Manchester City nem tudott győzelemmel rajtolni. A PSG nyert, de nagyon-nagyon megszenvedett érte. A Dortmund a hajrában döntött, a Celtic gálázott.

BOLOGNA–SAHTAR DONYECK 0-0: Az olasz csapat először szerepel a Bajnokok Ligájában. A piros-kékek szeretnék szép győzelemmel tompítani az ország szurkolóinak fájdalmát, szerda reggel elhunyt az 1990-es világbajnokság egyik hőse, Salvatore „Toto” Schillaci.

SPARTA PRAHA–RB SALZBURG 0-0: Az osztrák bajnok kezdő tizenegyeében egyetlen osztrák sincsen ezúttal.

SPARTA PRAHA–RB SALZBURG 1-0: A második percben megszerezték a csehek a vezetést. Haraslin a balösszekötő helyéről leadott lövése után Janis Blaswich, Gulácsi Péter egykori vetélytársa, éppen középre ütötte ki a labdát, éppen az érkező Kaan Kairinen elé. A finn középpályás könnyedén a hálóba helyezett.

BOLOGNA–SAHTAR DONYECK 0-0: Az ukránok a 4. percben büntetőt lőhettek, Szudakov kihagyta,

SPARTA PRAHA–RB SALZBURG 2-0: A nigériai Victor Olatunji gólt szerzett első BL-félidejében. A lest gyanító védők hibáját kihasználva, éles szögből a kapuba lőtt.

SPARTA PRAHA–RB SALZBURG 3-0: Bár talán a Sparta immár nagyon valószínű győzelme is meglepetés, a különbség mindenképpen az. Az albán Laçi szerezte a harmadik gólt.

SPARTA PRAHA–RB SALZBURG 3-0: Vége a mérkőzésnek, nagyon simán nyert a Sparta.

BOLOGNA–SAHTAR DONYECK 0-0: Véget ért az idei BL-ősz első gól nélküli mérkőzése. Nem bírt a Bologna a Sahtarral.

CELTIC FC–SLOVAN 1-0: Lényegesen kevesebb a gól a mai mérkőzéseken, mint 24 órával korábban, de a Celtic előnyb e került pozsonyi ellenfelével szemben, Liam Scales szerezte a gólt.

MANCHESTER CITY–INTERNAZIONALE 0-0: Az este legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzésén nem játszik elég sebességgel, lendülettel a City. Az Inter nagyon jól tömörül, a támadással nem sokat törődik, erejét a védekezésre fordítja. De azt jól teszi.

PARIS SAINT-GERMAIN–GIRONA 0-0: A spanyolok bő félóra elteltével tudtak először hosszabb ideig passzolgatni, sőt veszélyers beadásig jutni. A PSG Zaire-Emery egyetlen lövésén kívül semmit sem mutatott. A franciáknál nem Donnarumma véd, hanem az orosz Matvej Szafonov. A Krasznodarból érkezett kapusnak ez az első hivatalos mérkőzése a PSG-ben.

CELTIC FC–SLOVAN 2-0: Furuhasi góljával magabiztos a zöld-fehérek előnye.

CELTIC FC–SLOVAN 3-0: A skótok nyári rekordigazolása, Arne Engels büntetőből rúgta a harmadik gólt.

CELTIC FC–SLOVAN 3-1: Wimmer szépített, a Slovannak is megvan az első idei BL-gólja.

CELTIC FC–SLOVAN 4-1: Maeda gólja már az ötödik a mai este a Celtic Parkban. Kettővel több japán szerzett ma este gólt a BL-ben, mint ahányan kapuba találtak eddig a PSG, a Girona, a City és az Inter menői közül.

CLUB BRUGGE–BORUSSIA DORTMUND 0-1: Megtört a jég Bruges-ben, Emre Can labdájából Gittens vezetést szerzett a németeknek.

CLUB BRUGGE–BORUSSIA DORTMUND 0-2: Gittens ismételt.

CELTIC FC–SLOVAN 5-1: Idah góljával minden várakozáshoz képest gyönyörű estét varázsolt a Celticc a híveinek, öt gólban senki sem reménykedett.

PARIS SAINT-GERMAIN–GIRONA 1-0: A 90. percben ritkán látható öngóllal előnybe került a PSG. Nuno Mendes a bal oldalról belőtt labdájába ugyan beleért a védő, de így is sokkoló volt látni, hogy az addig a mezőny legjobbjai közé tartozó Gazzaniga keze és lába között surrant be a labda a hálóba. Ez a végeredmény.

MANCHESTER CITY–INTERNAZIONALE 0-0: Vége a mérkőzésnek, nem tudott nyerni a City, az Inter szerzett egy pontot.

CLUB BRUGGE–BORUSSIA DORTMUND 0-3: A 95. percben Serhou Guirassy büntetőből beállította a végeredményt.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×