eur:
393.36
usd:
353.95
bux:
72803.14
2024. augusztus 28. szerda Ágoston
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
SAO PAULO, BRAZIL - AUGUST 22: Juan Izquierdo of Nacional lies down on the pitch after fainting during a Copa CONMEBOL Libertadores 2024 Round of 16 second leg match between Sao Paulo and Nacional at MorumBIS on August 22, 2024 in Sao Paulo, Brazil.  (Photo by Alexandre Schneider/Getty Images)
Nyitókép: Alexandre Schneider/Getty Images

Meghalt a pályán összeesett kétszeres bajnok futballista - videó

Alig huszonhét évesen, szívleállás következtében elhunyt Juan Izquierdo uruguayi labdarúgó, öt nappal az után, hogy elvesztette eszméletét a pályán.

A Nacional védőjátékosa a Libertadores Kupa nyolcaddöntős mérkőzésén, amelyet a brazil Sao Paulo ellen idegenben vívott csapatával csütörtök este, csereként a félidőben állt be, s a 84. percben esett össze. Bár azonnal elkezdték az ellátását, majd kórházban folytatták a kezelését, életét nem tudták megmenteni - jelentette be szerda (ma) hajnalban klubja.

Izquierdo 2018 óta játszott uruguayi és mexikói csapatokban, 2022-ben került a Nacionalhoz, majd a montevideói Liverpoolnál töltött év után idén januárban tért vissza klubjához. Kétszeres uruguayi bajnok volt, a Nacionallal 2022-ben, a Liverpoollal 2023-ban végzett a tabella élén. Idén 23 meccsen játszott és egy gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
Az egyetemisták sokat spórolhatnak az albérleten és a kollégiumi díjon

Az egyetemisták sokat spórolhatnak az albérleten és a kollégiumi díjon

Önsegélyező pénztári számla nyitása esetén egyebek mellett kollégiumi vagy lakásbérleti díj is szerepel az elszámolható tételek között. Korponai Levente, a money.hu üzletágvezetője az InfoRádióban elmondta: maximum 150 ezer forint adó-visszatérítésre jogosultak az érintettek, ami havi 12 500 forinttal mérsékelheti az albérleti díjakat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.28. szerda, 18:00
Balogh Tamás
a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Hajózástörténeti Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×