eur:
394.62
usd:
358.32
bux:
71644.35
2024. augusztus 14. szerda Marcell
Zalánki Gergő, az olasz Pro Recco játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott Pro Recco és a spanyol CNA Barceloneta mérkőzésen Belgrádban 2022. június 2-án. A magyar légiós győztes góljának köszönhetően az olasz csapat 11-10-re nyert.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Zalánki Gergő: Nagyon fájdalmas búcsú ez

A játékos távozik az olasz Pro Recco vízilabdacsapatától.

A világ- és Európa-bajnok balkezes klasszis a közösségi oldalán jelentette be, hogy elhagyja az együttest, amely a főszponzor távozását követően nehéz anyagi helyzetbe került, hétfőn pedig az is hivatalossá vált, hogy nem indul a Bajnokok Ligája következő szezonjában.

"Nagyon fájdalmas búcsú ez, de a rengeteg közös siker talán megszépíti. Otthagyjuk a szívünk egy darabját Reccóban. Remélem, egyszer még lesz lehetőségem Punta Sant'Anna-ban játszani" - írta a 29 éves, tavaly a világ legjobb férfi vízilabdázójának választott Zalánki, aki 2021-ben igazolt az olasz sztárcsapathoz, amellyel 2022-ben és 2023-ban is megnyerte a Bajnokok Ligáját, idén viszont a döntőben elbukott a Ferencvárossal szemben.

Arról, hogy hol folytatja a nemzeti csapattal a tokiói olimpián három éve bronzérmes, néhány napja Párizsban negyedik Zalánki, nincs információ.

Címlapról ajánljuk
Ilyés Ferenc: bőven van okunk a bizakodásra, még jobb lesz mindkét kézicsapatunk

Ilyés Ferenc: bőven van okunk a bizakodásra, még jobb lesz mindkét kézicsapatunk

Mindkét válogatott játékosai emelt fővel jöhettek haza az olimpiáról, bár titokban a férfi csapattól is továbbjutást vártak – mondta az InfoRádióban a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke. Ilyés Ferenc szerint a következő ötkarikás játékokra még nehezebb lesz kijutni, de mindkét csapatot képesnek tartja arra, hogy túlszárnyalja a mostani szereplését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.15. csütörtök, 18:00
Tálas Péter
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézetének egyetemi docense
Este sem ért véget a forintgyengülés

Este sem ért véget a forintgyengülés

Január 2. óta a leggyengébb szintre bukott a dollár az euróval szemben szerdán délután a vártnak megfelelő amerikai inflációs adat után, és ez, illetve a forint ereje együtt oda vezetett késő délutánra, hogy 356 közelébe jutott a magyar fizetőeszköz a zöldhasúval szemben. Ez egyúttal azt jelentette, hogy elkezdte tesztelni az árfolyam a hároméves emelkedő trendvonalat, de végül erről a nap végén látványosan lepattant megint.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×