eur:
393.5
usd:
356.55
bux:
71633.47
2024. augusztus 14. szerda Marcell
Eduardo Camavinga, a Real Madrid játékosa berúgja csapata első, egyenlítő gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, Real Madrid-Manchester City mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2024. április 9-én.MTI/EPA/EFE/Kiko Huesca
Nyitókép: Kiko Huesca

Egy sztár kiesett az Európai Szuperkupa döntőjéből - videó

Ijesztő sérülést szenvedett a Real Madrid francia sztárja.

A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid a szezon első tétmérkőzésén az Európai Szuperkupáért lép pályára Varsóban, az ellenfél az El-győztes Atalanta lesz. A madridiak a szokásoknak megfelelően megtartották kedd este utolsó edzésüket a varsói stadionban, ami alatt Eduardo Camavinga ijesztő sérülést szenvedett - írja az Index.

A francia válogatott klasszisa egy ártatlan szituációban ütközött csapattársa, Aurélien Tchouaméni térdével, hatalmasat ordított, és fájdalmas arccal terült el a gyepen. Félő volt, hogy Camavinga keresztszalag-szakadást szenvedett, de végül saját lábán hagyta el a pályát, és spanyol értesülések szerint elkerülte a komolyabb sérülést.

Ennek ellenére Camavinga egészen biztosan nem léphet pályára szerda este az Európai Szuperkupa döntőjében. Ami viszont biztosnak tűnik, hogy bemutatkozhat a spanyol csapatban a friss szerzemény Kylian Mbappé, aki ingyen érkezett a klubhoz a nyáron, és hatalmas felhajtás övezi madridi szereplését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.14. szerda, 18:00
Szécsényi Gábor
Az Autó című autós magazin főszerkesztője
Tombol a háború Oroszország kapujában, Belgorodban is vészhelyzetet hirdettek - Híreink az ukrán frontról szerdán

Tombol a háború Oroszország kapujában, Belgorodban is vészhelyzetet hirdettek - Híreink az ukrán frontról szerdán

Egy kicsit megint lelassult az ukrán hadsereg kurszki támadásának dinamikája, de keleti irányba, Giri felé, illetve északra, Lgov felé, továbbra is nyomulnak az ukrán csapatok. Közben a szomszédos Belgorod megyében vészhelyzetet hirdetett a terület kormányzója az Ukrajna területéről érkező támadások miatt. Nincs jele annak, hogy Oroszország megtámadása egyelőre célravezető lett volna: a Donbaszban folytatódik Toreck bekerítése, Pokrovszkhoz pedig egyre közelebb kerülnek az orosz rohamcsapatok. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború szerdai eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×