eur:
398.47
usd:
362.5
bux:
69419.94
2024. augusztus 5. hétfő Krisztina
Pascal Jansen vezetőedző a Ferencváros labdarúgócsapatának sajtótájékoztatóján a másnapi Ferencvárosi TC-The New Saints (walesi) Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzés előtt a Groupama Arénában 2024. július 22-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Slovannal vagy az APOEL-lel játszana a Ferencváros a BL-főtábláért

A Ferencváros, ha túl jut a dán Midtjylland csapatán a labdarúgó Bajnokok ligája 3. selejtezőkörében, a playoffban, a főtáblára jutásért, szlovák vagy ciprusi ellenfelet kap.

A Slovan az első selejtezőkörben az észak-macedón Sztrugát, a másodikban a szlovén Celjét verte meg.

Az APOEL-t már egyszer megkaphatta volna a Ferencváros, szerencsére nem kerültek össze, akkor találkoztam volna, ha mindkét csapat kiesik a BL második selejtezőkörében. Ebben az esetben az Európa-ligában csaptak volna össze. A ciprusiak a moldovai Petrocub Hîncești csapatán kerültek túl.

13 órakor sorsolják az Európa-liga 3. selejtezőkörének párosítását, akkor derül ki, kit kap a Ferencváros, ha búcsúzik a dán ellenfelével szemben a BL 3. selejtezőkörében.

Címlapról ajánljuk

Manhercz Krisztián: két nap múlva jön egy döntő

A szerbek elleni négygólos diadal után is a földön kell maradni és dolgozni tovább – mondta a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Varga Zsolt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
Ez már szinte mészárlás: több mint 1000 pontos mínuszban nyithat a Dow

Ez már szinte mészárlás: több mint 1000 pontos mínuszban nyithat a Dow

Nyáron a fű se nő a tőzsdéken, a traderek is nyaralnak, gondolhatnánk, ezzel szemben ma reggel viszonylag durván indult a hét, zuhannak a részvénypiacok, a kriptopiacok, ütik a japán részvényeket, az európai tőzsdéken is nagy az esés, és a határidős részvényindexek az amerikai tőzsdéken sem ígérnek sok jót. A befektetők most azt árazzák, hogy az Egyesült Államokban recesszió jön, és a Fednek vészkamatcsökkentéseket kell végrehajtania, de a nagy sztori most a japán jen, ami durván erősödik a múlt heti kamatemelés óta, világszerte zárják a befektetők a korábban alacsony jenkamatok mellett hitelekből finanszírozott pozícióikat, és ha ez nem lenne elég, több esetben fontos technikai szintek estek el a piacokon, ami felerősítette az esést, ráadásul durva geopolitikai feszültség van kibontakozóban Irán és Izrael között.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×