eur:
389.72
usd:
357.73
bux:
73375.88
2024. július 23. kedd Lenke
Football soccer ball on grass field on stadium. Sport
Nyitókép: NiseriN/Getty Images

Konferencia-liga: Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

A felcsutiak ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

Az UEFA honlapjának hétfői híradása szerint a párharc első mérkőzését és visszavágóját is 3-0-s gólkülönbséggel írták jóvá a felcsútiak javára.

Az ukrán csapatot azért zárta ki az UEFA, mert csődhelyzet miatt elveszítette játékosainak többségét és a bajnokságtól is visszalépett.

A Puskás Akadémia a Konferencia-liga selejtezőjének harmadik körében a moldovai Zimbru Chisinau és az örmény Ararat-Armenia párharcának győztesével játszik.

"Nem jó szituáció, ami az ellenféllel történt, hiszen pénzügyi gondok és egyéb problémák miatt a klub megszűnik. Ez sosem jó, hiszen ez egy rendkívül erős együttes, nemzetközi szinten is neves csapat" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornán Szolnoki Roland.

A hátvéd hozzátette, pozitív dolog, hogy meccs nélkül jutottak tovább, de még szebb és jobb lett volna úgy továbblépniük, hogy lejátsszák a két mérkőzést.

"A hétvégén már bajnoki találkozónk lesz, és a selejtező következő köréig lesz még két bajnokink. Talán egy kicsit még jobban összeáll a csapat" - magyarázta a csapatkapitány.

Címlapról ajánljuk

Joe Biden visszalépése után egyik fő szövetségesét veszítette el Olaf Scholz

A német pártok nagy része Joe Bident pártolta az amerikai elnökválasztási kampányban, az elnök visszalépése azonban új helyzetet teremtett. Az AfD szerint viszont Kamala Harris ajánlásával Joe Biden Donald Trumpnak tett "óriási szívességet".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.23. kedd, 18:00
Haranghy Csaba
a Nemzeti Vízművek Zrt. vezérigazgatója
Újult erővel támad a fertőzés, ami Magyarországon is halálozással járt - Már a hazai járványhatóság is figyelmeztet

Újult erővel támad a fertőzés, ami Magyarországon is halálozással járt - Már a hazai járványhatóság is figyelmeztet

A 28. héten 21 új szamárköhögés-gyanús esetet azonosítottak Magyarországon, ami új heti rekordnak felel meg. A fertőzés terjedési sebessége tehát nem csillapodik még július közepén sem, és ami a legaggasztóbb, hogy eddig még nem látott számban azonosították a fertőzést a csecsemők esetében. Gyűjtésünkből az is kiderül: az idei évben eddig azonosított 153 eset 18 megyéből és Budapestről került ki, vagyis már csak egyetlen megye (Szabolcs-Szatmár-Bereg) "érintetlen" a járványügy szerint. Közben a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ - bár megkereséseinkre nem válaszol - hivatalosan is beismerte hétfő esti közleményében, hogy történt két haláleset a fertőzéssel összefüggésben, és cáfolja azt, hogy szamárköhögés-járvány lenne, egyúttal azonban új ajánlásokat fogalmazott meg minden érintett felé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×