eur:
390.53
usd:
358.79
bux:
72890.29
2024. július 19. péntek Emília
A spanyol Alvaro Morata (7), Dani Carvajal (k) és Lamine Yamal (19), miután az olasz Riccardo Calafiori öngólt vétett a németországi labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának második fordulójában játszott Spanyolország-Olaszország mérkőzésen a gelsenkircheni AufSchalke Arénában 2024. június 20-án.
Nyitókép: MTI/AP/Martin Meissner

Nagy igazolást jelentett be az AC Milan

A vasárnap a spanyol labdarúgó-válogatottal Európa-bajnokságot nyert Alvaro Morata az olasz élvonalbeli AC Milanhoz igazolt.

A milánói klub pénteken jelentette be a játékos érkezését, hozzátéve, hogy négy évre szóló szerződést kötött.

A spanyolok 31 éves csapatkapitánya Madridból igazol át, ahol 2019 óta 154 mérkőzésen 58 gólt szerzett az Atlético színeiben.

Az üzlet anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra, de médiainformációk szerint a Milan kifizette a 13 millió eurós kivásárlási összeget.

Morata a Real Madridnál kezdte profi pályafutását, de több időszakban volt a Juventus és a Chelsea futballistája is, azaz nem ismeretlen számára az olasz élvonal. A csatár a Reallal Bajnokok Ligáját, bajnokságot, Spanyol Kupát, klubvilágbajnokságot és Európai Szuperkupát nyert, míg a Juventusszal kétszer bajnoki címet, háromszor pedig kupagyőzelmet ünnepelhetett. A Chelsea játékosaként diadalmaskodott az Európa-ligában, illetve az FA Kupában.

Címlapról ajánljuk
Németh Zsolt: a békemisszió lesz Orbán Viktor beszédének középpontjában a Tusványoson

Németh Zsolt: a békemisszió lesz Orbán Viktor beszédének középpontjában a Tusványoson

Jobb pályán – ez lesz a mottója a jövő héten kezdődő Tusványosi Nyári Szabadegyetemnek. Az elnevezés többszintű értelmezéséről is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke, a szabadegyetem alapítója.

Térdre kényszerült a globális légi közlekedés jó része, Ferihegy sem úszta meg

Úgy tűnt, a Microsoft felhőszolgáltatásában van a hiba, de aztán kiderült, hogy egy másik cég frissítése miatt álltak le tömegesen számítógépek világszerte: számos bank, a brit háziorvosi szolgálat, több médiacég tapasztal üzemzavarokat, az amerikai segélyhívó is leállt. Világszerte rengeteg repülőtéren van gond.
VIDEÓ
A fél világot megrengette egy informatikai hiba: légitársaságok, bankok, tőzsdék működésében is zavarok vannak

A fél világot megrengette egy informatikai hiba: légitársaságok, bankok, tőzsdék működésében is zavarok vannak

Pénteken egy globális informatikai probléma több iparágban komoly fennakadásokat okozott, több légitársaság leállította járatait, de amelyek nem, ott is késések, fennakadások jelentkeztek, egyes műsorszolgáltatók leálltak, a banki szolgáltatásoktól az egészségügyig világszerte rendszerproblémák léptek fel, az informatikai hiba a ferihegyi repülőtér működését is érinti. A Crowdstrike kiberbiztonsági cég Falcon Sensor nevű szoftvere a Microsoft Windows összeomlását okozza, a problémát délutánra elhárították, de a negatív hatások még tartanak. Ez lehet a világ valaha volt legnagyobb hatású informatikai kiesése.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×