eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
A diósgyőri Argirisz Kampecisz (b) és a felcsúti Patrizio Stronati a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2023. július 29-én.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Napokkal a mérkőzés előtt szűnik meg a Puskás Akadémia kupaellenfele

A felcsúti csapat az ukrán Dnyipro-1 ellen lépett volna pályára a Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában, azonban sajtóhírek szerint a klub gazdasági problémák miatt megszűnik.

Még erősen kérdéses a Dnyipro-1 sorsa, mivel a sport.ua beszámolója szerint eldőlt, hogy a klub megszűnik hamarosan. A dnyiprói csapat befektető keresése nem járt sikerrel, ezért az újjáalapított klub elődje sorsára jut, és hasonlóan az FK Dnyipróhoz, csődöt jelent - írja az Index.

Ukrán források szerint a klubnál maradó játékosok új csapatot kereshetnek maguknak, és már az edzőtáborba sem utaznak el. A klub nem tervez hivatalos közleményt kiadni a megszűnésről, mert már nincs, aki megtegye ezt. Mint írják,

korábban szó volt arról, hogy a csapat rendezte az alkalmazottak és játékosok felé felhalmozott tartozását, azonban kiderült, hogy végül csak egy elenyésző hányadát sikerült.

A Dnyipro-1 és a Puskás akadémia július 25-én, valamint augusztus 1-én találkozna a kupasorozat selejtezőjében, az ukrán csapat pályaválasztásával, a háborús helyzetre tekintettel Kassán.

Címlapról ajánljuk
Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Továbbra is későn fordulnak orvoshoz a férfiak Magyarországon, ezért országos férfiegészség-kampány és PSA-szűrést indul betegszervezetek és az urológusszakma összefogásával a prosztatarák ellen. Itthon naponta három férfi hal meg a betegségben, pedig a prosztatarák korai felismerés esetén jól gyógyítható.

Orbán Viktor már Olaszországban van

A Patrióták Európáért képviselőcsoport vezetői ma a jobboldali Liga pártrendezvényén gyűlnek össze – írta közösségi oldalán a miniszterelnök politikai igazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Amerika tagadja az offenzíváról szóló híresztelést, Izrael hadserege megtorlást tervez - Híreink a közel-keleti konfliktusról vasárnap

Amerika tagadja az offenzíváról szóló híresztelést, Izrael hadserege megtorlást tervez - Híreink a közel-keleti konfliktusról vasárnap

Izrael azzal fenyegetőzik, hogy lebombázza Irán energetikai infrastruktúráját. Teherán elkezdte menekíteni az olajszállító tankereit, majd újabb, szintén energetikát érintő válaszcsapással fenyegette meg Izraelt. Jeruzsálem folytatja Libanon déli részének megszállását. Daniel Hagari ellentengernagy, az IDF szóvivője szerint az izraeli csapatok péntekig legalább 440 Hezbollah-katonát öltek meg a dél-libanoni szárazföldi műveletek során. Az Egyesült Államok különleges megbízottja határozottan cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint Washington jóváhagyta volna Izrael esetleges libanoni szárazföldi offenzíváját. Az izraeli hadsereg szóvivője bejelentette, hogy az ország megtorolja az Irán által indított rakétatámadást, de ennek időpontját és módját még nem határozták meg. Cikkünk folyamatosan frissül a közel-keleti harcok legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×