eur:
396.52
usd:
370.97
bux:
0
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Hosszú Katinka a női 200 méteres vegyesúszás előfutama után az úszó országos bajnokságon a Duna Arénában 2024. április 9-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Még távolabb az olimpiától Hosszú Katinka

Hosszú Katinkának nem sikerült megúsznia 400 méter vegyesen a párizsi induláshoz előírt olimpiai szintet a Rómában zajló Sette Colli (Hét Domb) elnevezésű nemzetközi viadalon.

A hírneves (nagyon gyors a medence) Foro Italicóban zajló versenyen a háromszoros olimpiai bajnok a délelőtti előfutamban - az esemény honlapjának tanúsága szerint - 4:42.97-es időt ért el, így bő négy és fél másodperccel maradt el a 4:38.53-as ötkarikás szinttől. Az esti döntőben aztán 4:49.47-es teljesítménnyel hetedikként érkezett célba.

Hosszú Katinka 200 vegyesen még megpróbálkozhat olyan eredményt elérni Rómában, amelynek köszönhetően ebben a számban még ott lehet a párizsi ötkarikás játékokon.

Címlapról ajánljuk
A tagországok vezetői Ursula von der Leyen mandátumának meghosszabbítását javasolják

A tagországok vezetői Ursula von der Leyen mandátumának meghosszabbítását javasolják

Az Európai Tanács élére António Costa volt portugál miniszterelnököt választották meg. Kaja Kallas észt miniszterelnököt pedig az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője lesz.

A jelenlegi információk alapján nincs magyar áldozata a szlovákiai balesetnek

A jelenlegi információk alapján nincs magyar áldozata vagy sérültje a csütörtöki szlovákiai vonatbalesetnek – közölte Paczolay Máté, a külgazdasági és külügyminisztérium szóvivője. A dél-szlovákiai Érsekújvárhoz közeli vasúti átkelőnél tegnap délután autóbusszal ütközött össze egy Prágából Budapestre tartó gyorsvonat, a balesetben a legfrissebb információk szerint hét ember meghalt, öten pedig megsebesültek – közölte a szlovák mentőszolgálat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
Alulmaradt Joe Biden az elnökjelölti vitán, megy a találgatás a lecseréléséről

Alulmaradt Joe Biden az elnökjelölti vitán, megy a találgatás a lecseréléséről

Magyar idő szerint péntek hajnalban rendezték az idei amerikai elnökválasztási kampány első vitáját, amelyen a republikánus Donald Trump a tőle vártnál összeszedettebbnek bizonyult, bár a túlzásokkal operáló exelnök a tényekkel továbbra is hadilábon állt. Eközben a hivatalban lévő demokratának, Joe Bidennek nem igazán sikerült dinamikus és energikus teljesítményt nyújtania. A moderátorok kérdéseit gyakran figyelmen kívül hagyó, személyes támadásokkal tarkított csörte után több amerikai médium is arról ír, hogy a Demokrata Párton eluralkodott a pánik a 81 éves elnök szereplése miatt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×