eur:
394.58
usd:
366.66
bux:
71594.21
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Szuzuka, 2012. október 5.Michael Schumacher, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának első szabadedzésén a szuzukai pályán 2012. október 5-én. A futamot október 7-én rendezik. (MTI/EPA/Diego Azubel)
Nyitókép: MTI/EPA/Diego Azubel

Zsarolók vették célba Michael Schumacher családját

Zsarolással csalt volna ki pénzt a 2013-ban síbalesetben megsérült autóversenyző-legenda, Michael Schumacher családjától két észak-rajna-vesztfáliai férfi. A rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte őket.

A rendőrség a napokban letartóztatott két wuppertali férfit, akik a gyanú szerint megzsarolták az autóversenyző-legenda Michael Schumacher családját azért, hogy milliókat keressenek.

Wolf-Tilman Baumert, az ügyészség szóvivője a Bildnek számolt be arról, hogy egy híresség sérelmére elkövetett zsarolás ügyében nyomoznak, de további információkat nem adhat az esetről.

A német lap azonban úgy tudja, a két férfit Észak-Rajna-Vesztfália külterületén tartóztatták le, és csütörtök reggel egyenesen a wuppertali kerületi bíróságra vitték őket. Az ottani bíró délután mindkét gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte – számolt be az Index.

A férfiakat zsarolási kísérlettel vádolják. Ha elítélik őket, akár öt év börtönbüntetésre is számíthatnak. A nyomozás folytatódik.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×