eur:
396.37
usd:
370.76
bux:
0
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Budapest, Hungary - August 29, 2014: Groupama Arena the home of the FerencvĂĄrosi Torna Club, Budapest, Hungary. The second largest stadium in Hungary. The best-known part of the club is the mens football team.
Nyitókép: to_csa/Getty Images

Egy esetleges kínai vagy orosz szponzorról kérdezi szurkolóit a Fradi

A Ferencváros minden hónapban közzétesz egy kérdőívet a szurkolói kártyával rendelkező, regisztrált drukkerei számára, amelyben aktuális kérdéseket tesz fel a klubbal kapcsolatban. A legutóbbi, csütörtökön kiküldött kérdőívben az FTC a szurkolók véleményét a szponzorációs tárgyalásokkal kapcsolatban is kikérte.

Áprilisban a Nemzeti Sport számolt be róla először, hogy a Ferencváros szponzorációs tárgyalásokat folytat az egyik világvállalattal. Ez a téma is szerepel a klub által a regisztrált szurkolóknak csütörtökön kiküldött kérdőívében.

A kérdőív eleje még a nyári erősítésekről szól – mely posztokra igazolnának új játékost a szurkolók. A folytatásban Dejan Sztankovics munkáját is értékelhetik, valamint a szakember távozásáról is elmondhatják a véleményüket. Ezután szóba kerül, mit várnak a drukkerek a nemzetközi porondon a csapattól, ezekhez a célokhoz megfelelőnek érzik-e a klub költségvetését.

Az FTC ezután tér rá a lehetséges szponzorokkal kapcsolatos kérdésekre. Megkérdezi, hogy a klubnak tekintettel kell-e lenni politikai szempontokra a szponzorációs megállapodásoknál, majd konkrétan rákérdez, káros lenne-e a Ferencváros számára egy kínai vagy orosz szponzor.

Ezt követően arra kérdez rá a kérdőív, elítélnék-e a szurkolók a klubot, ha a Huaweijel, a Gazprommal vagy a Shell-lel kötne szponzori megállapodást – írja az nemzetisport.hu, ahol utóbbi konkrét kérdések is megtekinthetők.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×