eur:
385.69
usd:
354.38
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
Willi Orbán, az RB Leipzig játékosa (b), miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének Real Madrid-RB Leipzig visszavágó mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2024. március 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Ballesteros

Elit társaság tagja lett Willi Orbán

A magyar válogatott Willi Orbán is bekerült a WhoScored szaklapnál a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének álomcsapatába.

A futballstatisztikákkal foglalkozó oldal azzal indokolta a RB Leipzig hátvédjének beválogatását, hogy a Real Madrid elleni visszavágón szerzett gólja mellett mindkét mérkőzésen remekül megoldotta védőfeladatát.

A 31 éves játékos a kimutatás szerint négy szerelést, nyolc tisztázást és hat blokkot mutatott be, a visszavágón pedig öt légi párharcot nyert meg.

A lipcseiek a hazai 1-0-s vereség után idegenben 1-1-es döntetlent játszottak a Reallal, így nem jutottak be a negyeddöntőbe, melynek sorsolását pénteken délben rendezik. A madridi meccs legjobb játékosának Orbánt választották.

Címlapról ajánljuk
Mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico több órás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×