eur:
394.57
usd:
354.69
bux:
72936.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia
Az M4 Sport interjút készít Szoboszlai Dominikkal az EM Sports menedzserirodájában 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.
Nyitókép: Robert Hegedus

Gyorshajtáson kapták Szoboszlai Dominikot - egy használt autó áráért

6 büntetőpontot is kapott a pénzelvonás mellé.

Brit lapinformációk szerint tavaly szeptember 22-én, nem sokkal éjfél után gyorshajtáson érték a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, Szoboszlai Dominikot Angliában.

A HVG.hu cikke szerint az M56-os autópályán Chesire közelében fotózták le Bentley-jével, amint átlépi a 70 mérföldes (112 km/h) sebességhatárt.

A 3610 fontos (1,67 millió forint) bírságról szóló határozatot most szerdán kapta kézhez, a pénzbüntetés mellett kapott 6 büntetőpontot is. Ha 3 éven belül 12 vagy több büntetőpontot gyűjt, eltiltják a vezetéstől.

A büntetés ténye aligha hatott rá negatívan, csütörtökön gólt lőtt és egy les miatt érvénytelenített gólt készített elő passzával a Sparta Praha elleni, idegenbeli Európa-liga-mérkőzésen.

Címlapról ajánljuk
Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
Az EU teljesen elfordul az új magyar gazdasági modelltől

Az EU teljesen elfordul az új magyar gazdasági modelltől

Mario Draghi, az Európai Bizottság különmegbízottja, az Európai Központi Bank korábbi elnöke az Európai Parlament előtt világos figyelmeztetést intézett az államszövetséghez: az Európai Uniónak sürgősen egy versenyképességi reformra van szüksége, különben súlyos következményekkel kell szembenéznie. Erősebb fellépést szorgalmaz Kínával szemben, elmélyíteni az EU integrációját a tőkepiaci unió létrehozásával, korlátozná az állami támogatásokat, egyszerűsítené az uniós szabályozást, miközben növelné az innovációba történő befektetéseket. Összességében számos olyan lépést sürget, amelyek a magyar kormány eddigi gazdaságpolitikájával ütköznek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×