eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Hamzat Ojediran, a Debreceni VSC (b) és Corbu Marius Dumitru, a Puskás Akadémia FC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Debreceni VSC - Puskás Akadémia FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 24-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Labdarúgó NB I - Egygólos vereséget szenvedett Debrecenben a Puskás Akadémia

A Debrecen 1-0-ra legyőzte a vendég Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati játéknapján, ezzel feljött az ötödik helyre, két pontra megközelítve a negyedik felcsúti riválist.

A hajdúsági együttes két elveszített bajnoki után nyert ismét, míg a Puskás Akadémia két sikert követően veszített élvonalbeli találkozót.

A DVSC tavaly november 12-e után győzött újra saját közönsége előtt.

OTP Bank Liga, 22. forduló:

Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC 1-0 (0-0)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 4132 néző, v.: Káprály

gólszerző: Szécsi (75.)

sárga lap: Baranyai (35.), illetve Batik (30.), Slagveer (91.)

Debreceni VSC:

Megyeri - Baranyai, Dreskovic, Lagator, Manrique (Kocsis, 68.) - Domingues (Szécsi, 69.), Ojediran (Romancsuk, 69.), Szuhodovszki (Loncar, 58.), Ferenczi - Dzsudzsák, Bárány (Tuboly, 80.)

Puskás Akadémia FC:

Pécsi - Szolnoki, Golla (Colley 69.), Stronati, Ormonde-Ottewill - Batik, Corbu (Nissila, 61.), Favorov - Komáromi (Slagveer, 78.), Plsek, Soisalo (Bévárdi, 61.)

A mérkőzés előtt a 34-szeres válogatott Varga Józsefet köszöntötték, aki tíz napja közös megegyezéssel szerződést bontott a DVSC-vel. Megemlékeztek arról is, hogy a Kecskeméttől igazolt Szuhodovszki Soma az előző fordulóban lépett pályára 50. alkalommal az NB I-ben.

Az első félidő első felében meglehetősen pontatlanul futballoztak a felek,

igaz, nem könnyítette meg a játékosok dolgát, hogy kitartóan zuhogott az eső. Az idő előre haladtával egyre több kisebb-nagyobb szabálytalanság miatt akadozott a játék, miközben a kapu egyik oldalon sem forgott veszélyben. A szünet előtt kis híján előnybe került a vendégcsapat, a debreceniek röviden szabadítottak fel, Batik lecsapott a kallódó labdára, de 18 méterről leadott remek lövése a keresztlécen csattant.

Fordulás után sem változott sokat a játék képe, ugyanakkor némileg megélénkült a meccs, mégpedig elsősorban a debreceni kapu előtt. A Puskás Akadémia ugyanis aktívabb volt, helyzeteket is kialakított, de betalálnia nem sikerült. A félidő derekán kicsit "leült" az összecsapás, igaz, a színvonal addig sem volt túlságosan magas, ugyanakkor arra nem lehetett panasz, hogy mindkét oldalon küzdöttek a futballisták. A hajrához közeledve kissé váratlanul megszerezte a vezetést a DVSC, egy rossz helyre kifejelt labdát Szécsi bólintott 11 méterről a kapuba. A folytatásban a felcsútiaknak volt ugyan lehetőségük egyenlíteni, de nem jártak sikerrel, így pont nélkül távoztak Debrecenből.

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×