eur:
401.78
usd:
370.19
bux:
74211.98
2024. október 21. hétfő Orsolya
Zágráb, 2015. október 3.Andreas Nilsson, az MKB-MVM Veszprém (j) és Josip Sandrik, a horvát PPD Zagreb játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjának harmadik fordulójában játszott mérkőzésen Zágrábban 2015. október 3-án. (MTI/EPA/Antonio Bat)
Nyitókép: MTI/EPA/Antonio Bat

Kulcsjátékos távozik a Veszprémtől

A svéd beálló, Andreas Nilsson nyáron tíz év után távozik a bajnoki címvédő Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától.

A klub honlapjának vasárnapi beszámolójában felidézik, hogy 2022-ben a svéd válogatott beálló 2025-ig meghosszabbította szerződését, ám a közelmúltban, az őszi szezon végén kérte a megállapodása felbontását családi okokból. A vezetőség ezt lehetővé tette, hiszen nagyon sokat köszönhetnek Nilssonnak, aki tíz éve érkezett Veszprémbe, és a mostani idényben például ő a csapatkapitány.

A játékos eddig 421 mérkőzésen 1320 gólt szerzett a magyar csapatban. A bajnokságot ötször, a Magyar Kupát hétszer, a SEHA Ligát háromszor nyerte meg, a Bajnokok Ligájában kétszer játszott döntőt.

"A legfontosabb éveimet töltöttem Veszprémben, ami a második otthonom lett, de a családom miatt ideje hazamennem" - nyilatkozta Nilsson, aki a göteborgi Önnered csapatában folytatja pályafutását nyártól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elromlott a hangulat, lefordultak az európai tőzsdék

Elromlott a hangulat, lefordultak az európai tőzsdék

Felemás hangulatban indult a kereskedés hétfőn az európai tőzsdéken, de a délelőtti bizonytalankodás után a koradélutáni órákra lefordultak a vezető indexek, és a tengerentúlon is eséssel kezdődik a nap. Az ázsiai részvénypiacokon a kínai tőzsde emelkedett ma, a befektetők a kínai jegybankra figyelnek az élénkítő lépések közepette, ezen kívül egy német ipari termelői infláció érkezett délelőtt, viszont fontosabb vállalati negyedéves gyorsjelentés hétfőn nem lesz kereskedési időben. Itthon a hét eseménye az MNB kamatdöntése lesz kedden. A Portfolio által megkérdezett elemzők szerint változatlanok maradhatnak a kamatok, a Magyar Nemzeti Bank holnapi ülésén aligha folytatja a kamatcsökkentést. Hasonló témákkal is foglalkozunk a november 6-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Jelentkezés és regisztráció itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×