eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkőzésen a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Marco Rossi: nagyon valószínű, hogy Magyarországon fejezem be edzői pályafutásomat

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya azért kipróbálná magát még Angliában is.

A World Soccernek adott terjedelmes interjút a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi, a Mandiner összefoglalója szerint a nemzeti együttes igazi ereje abban rejlik, hogy olyan egységes és összeszokott, akár egy klubcsapat.

"Állandó kapcsolatban vagyunk, videokonferenciákat tartunk, és nemcsak a taktikai és technikai, hanem a mentális kérdésekről is beszélünk. Egységesek és összetartók vagyunk. Sok kapitány kollégám jegyezte már meg, hogy klubcsapatnak tűnünk" - osztotta meg munkájáról.

Itt lehetőséget kapott, hogy edző lehessen.

"Hogy megmentsem a méltóságomat egy olyan időszakban, amikor mélyen depressziós voltam" - mondta még.

2025-ig él a szerződése Magyarországon, Angliában viszont szívesen kipróbálná még magát klubedzőként.

„Ha egy nap máshol kellene dolgoznom, az álommunka Angliában várna. Anglia a csúcs az európai klubfutballban. A 90-es években Olaszország volt az első, de most Anglia, és szerintem, ez így is marad a jövőben" - részletezte.

"Nagyon valószínű, hogy itt, Magyarországon fejezem be az edzői pályafutásomat" - zárta gondolatait.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×