eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Liverpools Mohamed Salah scores their sides third goal of the game during the UEFA Europa League Group E match at the Raiffeisen Arena, Linz. Picture date: Thursday September 21, 2023. (Photo by Nick Potts/PA Images via Getty Images)
Nyitókép: Nick Potts/PA Images via Getty Images

Lilában játszva is nyert a Liverpool, Szoboszlai csereként állt be

Szoboszlai Dominik ezúttal a második félidőben állt be a Liverpool csapatába, amely 3-1-es győzelmet aratott Linzben, Európa-liga-mérkőzésen.

Jürgen Klopp mind a tizenegy játékosát lecserélte a szombati, a Wolverhampton elleni bajnoki mérkőzéshez képest, akadtak olyan játékosok is, akik az idény most játszottak először tétmérkőzést. A személycserék ellenére a képlet annyiban nem változott, hogy ismét hátrányba került a Pool a találkozó elején.

A folytatásban ellenben fordított, kétséget sem hagyott afelől, hogy bármilyen összeállításban jobb, mint a LASK. Darwin Nunez büntetőből egyenlített, majd beállt Szoboszlai Dominik, McAllister és Joe Gomez is. Egyre nagyobb fölénybe kerültek a Vörösök, s előbb Luis Diaz a 63. percben vezetést szerzett, aztán a nagy kedvvel futballozó Mohamed Szalah, a Liverpool negyedik cseréje is a kapuba talált.

Jürgen Klopp egy kicsit pihentette a kulcsjátékosait, de így is három ponttal rajtolt az Európa-ligában. A csoport másik mérkőzésén Union St. Gilloise–Toulouse 1-1.

LINZ, AUSTRIA - SEPTEMBER 21: Luis Diaz of Liverpool FC celebrates after scoring his team's second goal with teammates during the UEFA Europa League 2023/24 group stage match between LASK and Liverpool FC on September 21, 2023 in Linz, Austria. (Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)
Luis Diaz ünnepli a gólját Linzben. (Fotó: Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×