eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: X / EuroFoot

Beckham fogadott testőrt Messi mellé, nem is akárkit

Egy volt amerikai katona és MMA-harcos őrzi az Inter Miami argentin futballsztárját.

Lionel Messi a nyár szenzációja az Egyesült Államokban, mióta Miamiba szerződött Párizsból, az amerikai védők képtelen lefogni az argentin zsenit, a korábban gyengécske csapat győzelmet győzelemre halmoz. Van azonban egy testőr, akit még ő sem tud lerázni.

David Beckham, a klub tulajdonosa ugyanis felfogadta Messi őrzésére Yassine Cheukót, akinek az a dolga, hogy egy pillanatra se hagyja magára a játékost, ne távolodjon el mellőle, még meccs közben is végig az oldalvonal mentén járőröz, és azonnal közbeavatkozik, ha bárki is, mondjuk egy berohanó rajongó, veszélyeztetné az argentin sztár testi épségét – írja az Index.

A hatalmas termetű kopasz férfiról kiderült már, hogy korábban katona volt, az Egyesült Államok hadseregében tengerészgyalogosként szolgált Irakban és Afganisztánban, ezen kívül pedig kiváló MMA-harcos.

A testőr is sztár, már 110 ezer követője van az Instagramon, igaz, ez akkor ugrott meg az ötszörösére, amikor elvállalta Messi őrzését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×