eur:
394.95
usd:
367.81
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Gareth Bale (hátul) walesi csatár, a Real Madrid futballsztárja a Tottenham Hotspur labdarúgóklub Newcastle United elleni mérkőzését nézi Londonban 2020. szeptember 27-én, az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának vasárnapi játéknapján. Bale-t egy évre adta kölcsön a Real a Tottenhamnek.
Nyitókép: MTI/EPA/AFP pool/Daniel Leal-Olivas

Hollywoodi sztár győzködi a visszatérésre Gareth Bale-t

Ryan Reynolds színész klubjába, az ötödosztályból a negyedosztályba feljutott Wrexhambe csábítanák a sztárt egy utolsó szezonra.

Gareth Bale az év elején jelentette be visszavonulását: a walesi válogatott egykori kapitánya ekkor Los Angeles FC futballistája volt, de korábban a Real Madrid, a Tottenham és a Southampton színeiben is focizott - írja a Sky News.

A Wrexham észak-walesi klub, tizenöt év után jutott vissza a negyedosztályba szombaton a Boreham Wood ellen aratott 3-1-es győzelmét követően.

A klub tulajdonosa Ryan Reynolds mellett Rob McElhenney színész, aki megosztott a Twitteren egy videót, melyben Bale gratulál az eredményhez.

"Helló Rob, gratulálni szeretnék neked a kinevezésedhez és mindenért, amit a Wrexhammel csináltok" - hangzik el Bale videójában, amihez McElhenny a következőket fűzte hozzá: golfozzanak egyet, amit ő aztán nem azzal tölt majd, hogy megpróbálja a Wrexhambe hívni a focistát egy utolsó szezonra.

Bale azt válaszolta: "Attól függ, milyen pálya...", mármint a golfpálya, majd Ryan Reynolds is beszállt a beszélgetésbe azzal, hogy "egy profi golfpályát borotválok Rob hátába, ha adsz egy szezont a Wrexhamnek".

Brian Cameron, Wrexham polgármestere a győzelem után úgy nyilatkozott, hogy a klub jövője fényes.

"Városunk egész közösségét egy emberként hoztátok össze, olyan emlékeket hoztatok létre, amelyek egy életre szólnak mindenki számára, kiváló inspirációt adtatok a wrexhami fiataloknak, valamint azt a leckét, hogy soha ne adjuk fel" - írta a klubnak címzett levelében.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×