eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa, miután kihagyott egy 11-est a Bayer Leverkusen ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. november 28-i mérkőzésén a lipcsei Red Bull Arénában.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Lothar Matthäus elárulta, hogyan léphetne feljebb Szoboszlai Dominik

A szerda esti Bayern München–Manchester City Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágója előtt az aranylabdás Lothar Matthäus a Bayern másodedzőjéről, valamint a Hertha régi–új vezetőedzőjéről is pozitívan nyilatkozott.

„Thomas Tuchel és Lőw Zsolt a Chelsea-ben és a Paris Saint-Germainben is edzősködtek. A Münchennek több szupersztárja is van, akiket tudni kell kezelni, de ők tudják, mi a teendő” – fogalmazott a bajorok legendája az M4 Sportnak.

A Herthát illetően azt mondta, örül Dárdai Pál kinevezésének. „Jól ismeri a klubot, a játékosokat, az utánpótlást és magát a labdarúgást, emellett szereti is a klubot. Szerintem a klubvezetés jó döntést hozott, mikor őt választották, hogy tartsa benn a csapatot a Bundesligában.”

A válogatott csapatkapitányáról, a Leipzig középpályásáról, Szoboszlai Dominikról pedig az a véleménye, hogy fejlődnie kell még egy komolyabb lépéshez.

„Egyelőre a Leipzigben kell kitűnnie. Láttam, hogy a Hertha ellen milyen kiválóan teljesített, ő volt a második félidő legjobb játékosa. De egy Bayern vagy egy Dortmund ellen is bizonyítania kell, s ugyanígy a Bajnokok Ligájában. Talán ez hiányzik egy kicsit. Egy-két évet még el kell töltenie Lipcsében, és utána léphet tovább egy nagyobb klubba.”

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×