eur:
390.98
usd:
359.17
bux:
0
2024. július 19. péntek Emília
A Veszprém játékosai a győzelmüket ünneplik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája rájátszásában, az 1. forduló első, OTP Bank-Pick Szeged - Telekom Veszprém mérkőzésének végén a Pick Arénában 2023. március 22-én. OTP Bank-Pick Szeged - Telekom Veszprém 23-36. 
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Ez milyen eredmény - döntetlent játszott a Veszprém egy akadémiai csapattal

A Telekom Veszprém óriási meglepetésre 29-29-es döntetlent játszott a NEKA balatonboglári otthonában a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

A Magyar Kupa címvédőjénél Ilic Zoran hét, Manuel Strlek öt gólt lőtt. A Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatában Palasics Kristóf 17 lövést védett, Sztraka Dániel hatszor, Szilágyi Benjámin ötször talált be.

A vendégek csapatkapitánya, Rasmus Lauge Schmidt három másodperccel a vége előtt megszerezhette volna a győztes gólt, ám a válogatott kerettag Palasics védeni tudott.

A Bajnokok Ligája rájátszásában szerdán Szegeden 13 góllal nyerő Veszprém első alkalommal veszített pontot az NB I mostani idényében.

Címlapról ajánljuk
Kezdődik a 39. Forma–1-es Magyar Nagydíj: az átépítés alatt a cirkusz működése zavartalan

Péntek-vasárnap
Kezdődik a 39. Forma–1-es Magyar Nagydíj: az átépítés alatt a cirkusz működése zavartalan

Pénteken fél kettőkor az első szabadedzéssel hivatalosan is megkezdődik a versenyhétvége a Hungaroringen, ahol vasárnap biztosan telt ház várja a gyorsasági világbajnokság mezőnyét. Izgalmakat ígér a felújításokon kívül az is, hogy több riválisa borsot törhet Max Verstappen orra alá. Összeszedtük a tudnivalókat az edzések és a futam előtt, jól jöhet útban a futamra vagy a televízió előtt is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 18. 22:02
×
×
×
×