eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A ferencvárosi Daniil Merkulov (b) és Mateo Cuk, a Spandau 05 Berlin játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 10. fordulójában játszott FTC Telekom - Spandau 05 Berlin mérkőzésen a Császár-Komjádi Béla Sportuszodában 2023. március 21-én.
Nyitókép: MTI Fotószerkesztőség/Illyés Tibor

Magyar pólóbravúrok a Bajnokok Ligájában

A Ferencváros 12-8-ra nyert a vendég Spandau Berlin ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, így négy körrel a vége előtt biztosította helyét a sorozat nyolcas döntőjében.

Varga Zsolt jelenleg harmadik helyen álló együttese a hátralevő mérkőzéseken így azért harcol majd, hogy minél előrébb végezzen csoportjában, melyből az első négy jut a belgrádi végjátékba.

FTC-Telekom Waterpolo - Spandau Berlin (német) 12-8 (2-1, 3-1, 3-3, 4-3).

A magyar csapat gólszerzői: Argiropulosz 4, Vigvári Ve. 3, Pohl, Merkulov 2-2, Varga D. 1.

Január elején, a két csapat németországi mérkőzésén a berliniek nagy meglepetésre 11-10-es győzelmet arattak, ezzel együtt is a magyar bajnok és kupagyőztes volt a találkozó favoritja.

A Ferencvárost csak a mérkőzés egy-egy rövid szakaszában tudta ezúttal megszorongatni a magyar kapust, Baksa Lászlót foglalkoztató berlini csapat, a zöld-fehérek a kulcspillanatokban rendre riválisuk felé kerekedtek - Varga Dénes félrenézős gólja élményszámba ment - és magabiztosan diadalmaskodtak.

Korábban: Genesys OSC Újbuda-Brescia (olasz) 14-14 (1-3, 4-5, 4-5, 5-1).

A magyar csapat gólszerzői: Burián 4, Angyal, Vigvári V., Manhercz 3-3, Salamon 1.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×