eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Toni Kroos, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Európai Szuperkupa Real Madrid-Eintracht Frankfurt mérkőzésén a helsinki Olimpiai Stadionban 2022. augusztus 10-én.
Nyitókép: MTI/EPA/COMPIC/Petteri Paalasmaa

Toni Kroos cáfolta, hogy a Real nyomást helyezne rá

A németek világbajnok futballistája megerősítette, hogy a királyiaknál szeretné befejezni a pályafutását, nem akar már más klubban játszani.

A válogatottól már visszavonult, 33 éves középpályás erről a podcastjában beszélt.

„Itt fogom befejezni a karrieremet, csak még azt nem tudom, pontosan mikor” – fogalmazott a játékos, akinek a szerződése a szezon végéig szól a Real Madridnál.

Kroos a klubvilágbajnokság megnyerése után arról beszélt, hogy közeleg a pályafutása vége, most pedig hozzátette: „Az igazság az, hogy végleges döntés ezzel kapcsolatban még nincs. Csak zajlik egy folyamat”.

Azt ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a Real nem helyez rá nyomást.

A 2014-ben világbajnoki címet nyert futballista a vb-győzelem után igazolt a Real Madridhoz, amelynél június 30-ig szól a szerződése.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×