eur:
394.93
usd:
367.86
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Boris Becker volt német teniszcsillag érkezik perének tárgyalására a southwarki koronabíróságra 2022. március 22-én. Az egykori klasszis ellen felhozott vádirat 24 pontot tartalmaz, többek között azt is, hogy Nagy-Britanniában és Németországban is vagyont rejtett el a végrehajtók elől. Amennyiben bebizonyosodik a bűnössége, akár hét év börtönt is kaphat.
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Izgalmas helyen piheni ki a börtönt Boris Becker, utána munkába áll

Az egykori teniszklasszis előbb Afrikába, aztán a munkába menekül.

Boris Becker Afrikában, São Tomé és Príncipén piheni ki börtönbüntetésének fáradalmait. Az egykori teniszsztár újév alkalmából az Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amelyben elmondta, a rács mögött töltött idő jóval keményebbé tette, élete legnehezebb évének nevezte a 2022-es esztendőt, ugyanakkor kiemelte, mentálisan talán még soha nem érezte magát ennyire erősnek – írja a hirado.hu.

Beckert csődbűntett miatt 30 hónapnyi börtönre ítélték, ebből azonban kevesebb mint nyolc hónapot töltött csak le, ezzel pedig sokak ellenszenvét kivívta. Nemrégiben Cathy Hummels influenszer, a világbajnok futballista, Mats Hummels volt felesége egy podcastben akadt ki, mivel szerinte ismertségének köszönhetően Becker igencsak olcsón megúszta.

Hummels hangsúlyozta, szerinte sem Beckerrel, sem más híres emberrel nem szabadna kivételezni hasonló helyzetben, úgy vélte, a korábbi világelső teniszezőnek le kellett volna töltenie a teljes büntetést, mivel sokakat becsapott és súlyos anyagi károkat okozott a hitelezőinek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Boris Becker (@borisbeckerofficial) által megosztott bejegyzés

A Warner Bros. Discovery tévétársaság kedden közölte, hogy Boris Becker az Eurosporton kommentál majd mérkőzéseket, illetve jelentkezik saját, Becker meccslabdája nevű műsorával.

Az 55 éves klasszis korábban is dolgozott már a sportcsatornának, legutóbb tavaly januárban, Melbourne-ben. Ezúttal viszont a müncheni stúdióban követi majd az eseményeket.

Becker eddig nyilvánosan nem reagált a podcastben elhangzottakra, de becsületsértés miatt beperelte Hummelst, a hatóságok már vizsgálódnak is az ügyben.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×