eur:
394.89
usd:
367.5
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) elnöke beszél sajtótájékoztatón az Operaház Székely Bertalan termében 2022. szeptember 27-én. A tájékoztatón bejelentették, hogy ettől az évtől a Magyar Állami Operaház ad otthont az M4 Sport-Az Év Sportolója Gálának, amelyet a következő három évben is az M4 Sport közvetít majd élőben.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Milák, Liu, Szilágyi a férfiaknál, Gulyás, Kovács és Kozák a nőknél

A férfiaknál a rövidpályás gyorskorcsolyázó Liu Shaoang, az úszó Milák Kristóf és a kardvívó Szilágyi Áron, a nőknél az öttusázó Gulyás Michelle, a tornász Kovács Zsófia és az atléta Kozák Luca került a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetsége 65. alkalommal kiírt Év sportolója-szavazásán.

Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke és Csisztu Zsuzsa, a magyar, valamint a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) alelnöke pénteken sajtótájékoztatón jelentette be a kategóriák három jelöltjét. Előbbi jelezte, hogy 423 szavazat alapján alakult ki a sorrend.

A gálát január 9-én, hétfőn 20 órától tartják a Magyar Állami Operaházban, a díjátadók között lesz Novák Katalin köztársasági elnök és Fabio Capello, a Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője is.

A másfél órás gálaműsort élőben közvetíti az M4 Sport.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×