eur:
396.1
usd:
369.51
bux:
71892.74
2024. július 2. kedd Ottó
Olivier Giroud, az AC Milan játékosa (j) ünnepel, miután csapata megnyerte az olasz labdarúgó-bajnokság 2022. május 22-i, Sassuolo elleni mérkőzését Reggio Emiliában. Az AC Milan 2011 után ünnepelhet újra bajnoki címet, és a klub történetének 19. Serie A-diadalát aratta, amivel befogta az örökrangsorban második Intert.
Nyitókép: MTI/AP/Antonio Calanni

Öt perc jó játék elég volt a Milannak

A Milan az első félidő végén és a második elején játszott jól a Dinamo Zagreb ellen, s ezzel megnyerte első győzelmét a Bajnokok ligája őszi csoportkörében (3-1). A Sahtar és aCeltic nem bírt egymással (1-1)

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 0-0: A horvátok az első fordulóban legyőzték a Chelsea-t, a Milan, idegenben, döntetlent ért el Salzburgban.

SAHTAR DONYECK–CELTIC 0-0: A Sahtar az első fordulóban meglepte az RB Leipziget, győzelme az egyik legnagyobb meglepetést jelentette. A skótok 3-0-ra kikaptak a Celtic Parkban a Real Madridtól.

SAHTAR DONYECK–CELTIC 0-1: Talán némi meglepetésre, de vezet a Celtic Varsóban. Hakšabanović labdáját a csapat négy japán futballistájának egyike, Hatate Reo küldte a kapuba.

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 0-0: Majdnem félóra eltelt a mérkőzésből, a Milan támadásai meddőek, a Dinamo leginkább a védekezéssel törődik.

SAHTAR DONYECK–CELTIC 1-1: A Lipcsében is nagyon jól futballozó Mudrik kiegyenlített.

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 0-0: Oršićnak a lövése alig kerülte el a Milan kapuját.

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 1-0: A 43. percben előnybe került a Milan. Tomori átadása után Ristovski szabálytalankodott a büntetőterületen belül Leaóval, a játékvezető tizenegyest ítélt. Olivier Giroud éppen olyan higgadtan, mint amilyen magabiztosan belőtte.

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 2-0: Némi túlzással góllal kezdte az olasz bajnok a második félidőt, Rafael Leao átadásából Staelemaekers talált a kapuba.

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 2-1: Technikailag bravúros góllal szépített a Dinamo, Petković előkészítése és Oršić befejezése is nagyszerű volt.

SAHTAR DONYECK–CELTIC 1-1: A skótok fölényben játszanak, de nem tudják ezt gólra váltani.

AC MILAN–DINAMO ZAGREB 3-1: Tommaso Pobega nagy lövésével növelte előnyét a Milan.

Végeredmény: Milan–Dinamo Zagreb 3-1, Sahtar–Celtic 1-1.

Címlapról ajánljuk
Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Az európai támaszpontokon tíz év után rendeltek el Charlie fenyegetettségi szintet, és azt sem lehet kizárni, hogy támadás készül valamelyik létesítmény ellen. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docense az InfoRádióban elmondta: valószínűleg a környező helyzet általános romlása miatt, elővigyázatosságból kellett ilyen biztonsági intézkedést hozni.

Képeken Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij találkozója - videó

A magyar miniszterelnök kedd délelőtt érkezett az ukrán fővárosba, hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán elnökkel. A legfontosabb téma a béke megteremtésének lehetősége és az ukrán–magyar kapcsolatok aktuális kérdései.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Esik a forint, 396 környékén az euró

Esik a forint, 396 környékén az euró

Hétfőn még erősödéssel kezdett a forint, aztán amint romlott a külpiaci hangulat, a forint is visszakanyarodott, kedden pedig a borongós külső környezet mellett újra esni kezdett, így az euróval szembeni jegyzések 396 fölé lendültek. A délelőtti eurózóna inflációs adat nem mozgatta meg a piacokat, délután viszont amellett, hogy Christine Lagarde és Jerome Powell jegybankelnökök is megszólalnak, Amerikából munkaerőpiaci adat is érkezik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×