eur:
394.93
usd:
367.84
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
PARIS, FRANCE - MAY 28: Toni Kroos and Luka Modric of Real Madrid celebrate after their sides victory during the UEFA Champions League final match between Liverpool FC and Real Madrid at Stade de France on May 28, 2022 in Paris, France. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)
Nyitókép: Matthias Hangst/Getty Images

Toni Kroos beszélt a német riporternek, majd faképnél hagyta – videó

„Meglepte önöket, hogy a Liverpool ilyen nagy nyomást helyezett a csapatára?” – ez a kérdés akasztotta ki a Real Madrid középpályását.

Volt kilencven perce, hogy értelmes kérdést találjon ki, erre ezzel a szarsággal jön – jött a válasz a BL-döntőt percekkel korábban megnyerő német világbajnoktól. Aztán egy mondat erejéig még belement abba, hogy ez nem közönséges csoportmeccs volt, hanem a BL-döntő, számítani lehetett arra, hogy nehéz dolguk lesz, aztán inkább egy legyintés közepette otthagyta a riportert a futballista.

Pár másodperc után visszakanyarodott a riporter fele, akkor azt ismételgette neki, hogy ez szörnyű.

A mérkőzésen hiába támadott és lőtt kapura többet a Liverpool – főleg a döntő első félidejében –, 1–0 a Real Madrid győzött.

Nyitóképünk Toni Kroos és Luka Modric ünnepli a Real Madrid 14. BL-győzelmét közvetlenül a döntő lefújása után.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×